Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Özel ve Lüks Doğum Günü Deneyimi Fikirleri

Özel ve Lüks Doğum Günü Deneyimi Fikirleri

 

Doğum günleri, özel anları kutlamak ve sevdiklerinizle unutulmaz anılar yaratmak için harika bir fırsattır. Ancak alışılagelmiş doğum günü partilerinden sıkıldıysanız ve bu sefer farklı bir deneyim istiyorsanız sıra dışı doğum günü partisi fikirleri tam size göre olabilir. Doğum günü için "Sırlar Gecesi" temasını seçip misafirlerinizi mistik bir maceraya davet edebilirsiniz.

Öncelikle şifreli mesajlarla davetiyeler gönderebilir, parti alanını gizemli dekorasyonlarla süsleyebilir ve herkesin kostüm giymesini isteyebilirsiniz. Doğum günü çocuğu veya sevilen biri hayal gücü kuvvetliyse gerçeküstü bir tema seçebilirsiniz. Örneğin "Büyülü Orman" veya "Uzay Macerası" gibi temalarla parti atmosferi yaratabilirsiniz. Bu temayı ışıklar, renkler ve süslemelerle destekleyebilirsiniz.

Lüks Restoranlarda Akşam Yemeği

Kız arkadaşınız veya erkek arkadaşınızla uzun süredir birlikteyseniz randevularınızın sıklığı azalabilir. Doğum gününde Lüks bir restoranda romantik bir randevu gecesi planlamak, sevdiklerinize onları ne kadar sevdiğinizi göstermenin harika bir yoludur.

Partnerinizin tercihlerine bağlı olarak mükemmel romantik randevu gecesi için pek çok fikir var. Bu, smoothie tadımı için bir üzüm bağına gezi, güzel bir doğal parkta piknik, açık hava sinemasında film izlemek ya da bir çiftin masajı olabilir. Bir randevu gecesi planlarken olasılıklar sonsuzdur. Lüks restoranda muhteşem bir akşam yemeğin tadını çıkarın ve ertesi gün spa olanaklarına erişimi olan lüks bir otelde kalın.

Teknede Kutlama

Doğum günü herkesin yılda bir kez kutladığı özel ve mutlu günlerden biridir. Sevdiğimiz birinin doğum günü yaklaştığı günlerde, ona alışılmış kutlamalardan farklı, büyük bir sürprizle özel bir an yaşatmak istiyoruz. Son yılların en popüler kutlamalarından biri olan teknede doğum günü partisi, sevdiklerinize mükemmel bir doğum günü sürprizi yapmanın en ideal yoludur.

Tekneyle doğum günü partileri, kapalı mekanlara göre daha ucuz bir seçenek olup, eşsiz Boğaz manzarası ve tarihi yapılar eşliğinde düzenlenmektedir. Yat veya teknede doğum günü partisi düzenlemek için bizimle iletişime geçebilir ve ekibimizden daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bu şekilde mükemmel bir doğum günü partisini planlayabilirsiniz. Teknede doğum günü partisi iyi bir fikir gibi görünse de pek çok ayrıntı gerektirir.

Yurt Dışı Seyahati

Doğum gününüzü ve sevdiğiniz birinin doğum gününü her zamankinden farklı bir şey yaparak geçirmek istiyorsanız neden yurt dışına seyahat etmeyi düşünmüyorsunuz? Sizce sadece şehirler değil, hangi ülkede romantik yerler ve bölgeler var? Ayrıca yurt dışından ne beklediğinizi ve nasıl bir seyahatin hem sizi hem de partnerinizi mutlu edeceğini düşünün. Öte yandan yurt dışında kalacağınız ülkeyi seçmek de önemlidir.

Örneğin kış aylarında Amsterdam sokakları eşsiz bir güzelliğe ve atmosfere sahip olabiliyor. Venedik ise sakin, sessiz ve romantik etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Eyfel Kulesi manzarası çiftlere özel bir doğum günü deneyimi yaşatabilir. Beklentileri ve duyguları göz önünde bulunduran bu kadar çok seçenek varken, çiftler vizesiz seyahat edecek ülkeleri de seçebiliyor. Çiftlerin toplanıp seyahat edebileceği 102 vizesiz ülke var. Bu ülkelerde başvuru ve değerlendirme süreci bulunmamaktadır. Formu doldurup ücreti ödemeniz yeterli.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English