Son Dakika Haberler

Hint ve Türk Dizilerini Canlı Takip Edin
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte televizyon sektöründeki yenilikler başlamıştır. Buna istinaden internet üzerinden televizyonlar programlarını yayınlıyorlar. Aynı zamanda programların canlı TV akışlarını internet üzerinden gerçekleşir. Böylece kanallara ait programları takip etmek kolaylaşmıştır. Televizyon kanallarının internet yayınları birçok online platformda yer alır. Özellikle kendi kanallarına ait internet yayın alanları vardır. Böylelikle izleyici kitlesini genişletilmiştir. Programları takip eden kitle ile artık internet üzerinden canlı yayınlar oluyor. Ülkemizde bu yöne doğru yatırımlar artmış ve kanallar yayınlarını internet tabanlı ortamlara aktarmıştır.

 
İnternet üzerinden Oluşan platformlar üzerinden yayınlar kaliteli olarak izlenir. Aynı zamanda hızlı ve kolaylıkla izleyiciler takip eder. Televizyon kanallarının kendi internet adresleri vardır. Bu siteler üzerinden izleyenler hepsini tek bir çatı altında toplayan platformlarda izleyerek programları takip eder. Böylelikle kanal 7 izle konusunda televizyondan izlerken bilgisayar, cep telefonu veya tabletler ile izleme rahatlığı sağlanır.


Kanal 7 ve Sevilen Program ve Dizileri Nelerdir?  
 
Kanal 7, Türkiye’de yer alan ve yayın yapan ulusal televizyon kanalından biridir. Kanal 7, 27 Temmuz 1994'te İstanbul'da yayına başlamıştır. Kanal 7 Avrupa ile kanal ayrıca Avrupa'daki Türklere yönelik yayın yapıyor. Daha önceki ismi Kanal 7 int şeklindeydi 23 Ağustos 2020'de yüksek çözünürlüklü yayın sebebi ile yayını son vermiştir. Kanal 7 diğer kanalı Avrupa HD, Avrupa’nın yüksek çözünürlüklü kanalı ile başka bir yayın sunar. Kanal 7 HD, ile birlikte Kanal 7 ile eş zamanlı yayın yapıyor ve yüksek çözünürlüklü kanal özelliğindedir. Kanal 7 bünyesinde birçok program, dizi ve eğlence haber belgesel gibi programları vardır. Özellikle Kanal 7 sevilen Hint dizilerini seyirciye sunuyor. 
 
Bu diziler; kanal 7 izle sayesinde arasında en popüler olanı Tatlı Bela 113. Bölümdür, dram ve macera dolu öyküsü ile Kanal 7 ekranlarında yer alıyor. Kanal 7 sevilen bir diğer Hint dizisi Sensiz Olmaz 8. Bölüm olarak ekranda yer alıyor. Sevilen dizi her çarşamba ekranlarda yer alır. Diğer bir Hint dizisi olan Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında yer alıyor. Aynı zamanda sevilen Hint dizisi Ah Kalbim’ tekrar bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.
 
Kanal 7 sevilen dizisi Yaralı Kalbim 96. Bölümü ile Final olarak ekranlarda yer alacaktır. Aynı zamanda bir diğer sevilen dizi olan Deli Divane 197. Bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda Aşk Bir Rüya final bölümü ile ekranlardadır. Kanal 7 sevilen diğer dizileri İkimizin Yerine, Bıçak Sırtı Benimsin, Sev Yeter, Kördüğüm, Bir Garip Aşk, Güz Masalı gibi dizilerdir. Bu sevilen diziler Kanal 7 bünyesinde kanal internet sitesinden izlenebilir.

Kanal D Programları Nasıl İzlenir?

Ülkemizde Kanal D programları ile yer alıyor. İnternet platformlarında ve evlerde birçok sevilen programları ile canlı izlenebilir. Kanal D kendisine ait internet sitesinden tüm programlarını canlı yayınlanıyor. Kanal D ait programlar da en çok diziler popülerdir. Sevilen yerli dizilerin tekrarları kendi sitesinde yer alıyor. Ayrıca kanal d izle ile birlikte haberler, eğlence ve diğer içerikli programlar için internetten kolayca takip edilebilir.
 
Her sezon Kanal D kanalında birbirinden güzel yerli diziler yaz ve kış sezonlarında izleyiciler tarafından takip ediliyor. Kanal D bünyesinde yer alan diziler için telefonlardan, tabletlerden ve bilgisayarlardan canlı izleme avantajı sağlanabilir.
 
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English