Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Black And White Kahve ile Nitelikli Bir Kahve Deneyimi

Black And White Kahve ile Nitelikli Bir Kahve Deneyimi

 

Dünyanın farklı ülkelerinde hasat edilen kaliteli ve nitelikli Arabica ve Robusta kahve çekirdekleri bulundukları yörelerden özenle toplanarak Black and White markasına özgü şekilde son teknolojiye uygun olan kavurma teknolojisiyle birleştirilir. Bu şekilde bir araya gelen kahve çekirdeklerinin eşsiz aromalarını tam olarak tadına varabilmek ve keşfedebilmek için İtalya’da yer alan üstün nitelikli kavurma tesislerinde kavrulan kahve çekirdekleri sizlere eşsiz bir kahve lezzetine sahip olduğunuzun bir nevi haberini verebilmektedir.
Organik kapsül kahve seçenekleri ile birbirinden farklı tatları deneyimleyebilmek için siteyi ziyaret ederek, ayrıca farklı aromalara sahip çekirdek kahve ve toz kahve türlerini de sipariş edebilirsiniz. Gerek Gran Crema paketlerini değerlendirerek eşsiz bir kahve deneyimi yaşayabilir gerekse de İtalya tesislerinde kavrulmuş farklı lezzette olan çekirdek kahveleri de tadımlayabilirsiniz.

Eşsiz Kahve Deneyimlerini Keşfedin

Her birimiz gün içinde sıklıkla kahve tüketiriz. Hatta kimi zamanlarda yoğun olarak çalışıyor ve bitirmek zorunda olduğumuz işleri tamamlayabilmek için bir kahveye ihtiyaç duyabiliyoruz. İşte böyle yoğun bir günün ortasında organik kapsül kahve tüketimi yaparak hem bize enerji vermesini istediğimiz kafeini alabilir hem de kahve keyfi yaşarken çevreye de duyarlı bir tüketim sağlayabiliriz.
%100 olarak Arabica çekirdeklerinden üretilmiş olan Gran Crema veya sitede yer alan diğer toz kahve türlerini de deneyimleyebilir ve eşsiz kahve tatlarını hem siz hem de konuklarınızın keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

Özenle Seçilmiş Çekirdekler

Farklı noktalardan özenle seçilen kahve çekirdekleri tam olarak en iyi şekilde lezzetini verebilmesi için ortalama 7 ile 10 dakika boyunca kavrulmaktadır. Kavrulma sırasında yavaş ve özenle kavurma işlemi uygulanır. Dolayısıyla kahvenin lezzetinin tam oluşması için kavurma sırasında ısının her yere eşit dağılması sağlanmaktadır.
Böylelikle eşsiz ve nitelikli kahve deneyimlerini kolaylıkla siteye giriş sağlayıp, çekirdek kahve ve kapsül kahve paketlerine sipariş oluşturarak yaşayabilmeniz mümkündür. Her bir kahve marka bünyesinde ayrı ayrı kavrulur ve harmanlanır. Dolayısıyla uzun süre aroma kaybı yaşanmadan tüketilmesi sağlanır.

Elde Edilen Nitelikli Kahve Harmanlarını Keşfedin

Black and White olarak dünyanın farklı yörelerinden toplanan kahve çekirdekleri özel kavurma teknolojisi kullanılarak yavaş yavaş kavrulur. Uzun zaman gerek hafızalardan gerekse damaklardan silinmeyecek olan sofistike lezzete ulaşılabilmesi için yavaş kavrulması ve yine nitelikli harmanlama yöntemine tabi edilmesi gerekmektedir.
İtalya’da yer alan kavurma tesislerinde ortalama 10 dakika kadar nitelikli kavurma yöntemiyle kavrulan kahve çekirdeklerinin vermiş olduğu eşsiz lezzetler için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English