Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 140 kilometre hızla 8 metrelik istinat duvarı üzerinden yeşil alana düşen otomobilde yaralanan Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş (17), kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Kaza önceki gün saat 16.00 sıralarında İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. 1493/2 Sokak'ta seyir halinde olan Enes Talha Topçu yönetimindeki 41 AHP 408 plakalı otomobil, yoldaki su birikintisi nedeniyle kontrolden çıkıp, demir korkuluklara çarptı.
Otomobil, daha sonra 8 metre yüksekliğindeki istinat duvarının üzerinden yeşil alana düştü. Kazada sürücü Topçu, İbrahim Gürbüz, Bayram Gaymaz, Emir Albayrak ve Yunus Emre Savaş yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, EDS kameralarından otomobilin hız sınırı 50 kilometre olan sokakta 140 kilometre hız yaptığını belirlendi.
Kazada yaralanan ve Darıcaspor U-18 takımında futbolcu olduğu öğrenilen Yunus Emre Savaş, kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün hayatını kaybetti. 
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Allah rahmet etsin gençler yavaş sürün ailenizi düşünün...
Hız öldürür.
Ibret olsa keşke otoyolda yağmurlu havada 200 le giden ölümsüzlere duyurulur
Yorum Yap
CANLI- Cumhurbaşkanı Erdoğan Afet Konutları Töreninde konuşuyor
Erkek bebeği nüfusa 'kız' olarak kaydettiler
Zorunlu trafik sigortası tarifesinde değişiklik
İletişim Başkanı Duran: Asrın inşa seferberliğiyle şehirlerimiz yeniden ayağa kalktı
Bamya çorbası sofrasında Konya kültürü Antalya’da yaşatıldı
Beyşehir’de hayvancılık faaliyetleri yakın takipte
Beyşehir OSB’de 2026 yılı yol haritası belirleniyor
Beyşehir’de kan bağışı kampanyası
Konya yollarında kış seferberliği: KGM ekipleri teyakkuzda
Marketlere fahiş fiyat denetimi
Deprem bölgesine 455 bin konut inşa edildi
Evde çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti
Haber Ara