Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ayşegül Güneş Butik Tasarım Tunik ve İtalyan İpek Kıyafetler

Ayşegül Güneş Butik Tasarım Tunik ve İtalyan İpek Kıyafetler

 

Tesettürlü kadınların olmazsa olmazı olan tasarım tunik, günümüzde çeşitli modellerde karşımıza çıkmaktadır. Üretilen ürünler her kesimden ve her zevkten insana hitap ediyor. Özellikle üreticiler bu ürünlere artan ilgiyi dikkate almakta ve üretilen ürün sayısının artmasıyla birlikte model çeşitliliği de artmıştır. Tasarım tunik, vücut hatlarını ortaya çıkarmaktan kaçınan ve dar pantolonlar nedeniyle kalçalarını gizlemek isteyen kadınlar için idealdir. Dizin üst kısmına kadar uzanıyor olması kadınların tercih etme sebeplerinin başında gelmektedir. Ayrıca bol kesimi, kadının vücudunun hatlarını gizlemesine ve rahat hareket etmesine olanak tanır.

İtalyan İpek Kıyafet Nedir?

Akdeniz tarzından ilham alan İtalyan stilinin güçlü yanlarının rahatlık, zarafet, bohem bir görünüm ve bazen de romantizmde yattığını belirtmek gerekir. Şehrin caddesinde, sahilde veya ofiste, hemen her yerde kolayca kombinleyebileceğiniz bu eşsiz parçaları giymek için ipuçlarımıza göz atmanızda fayda var. Ayşegül Güneş Butik özel tasarım İtalyan ipek elbiselere gardrobunuzda yer açmak, özellikle yaz aylarında kendinizi rahat ve şık hissetmenizi sağlayacak. Genellikle bohem ve romantik bir görünüme sahip olan bu kıyafetleri kombinlemek çok kolay. Yumuşak dokulu ve zarif detaylara sahip dar kesim hırkalar veya diz boyu kimonolar, benzersiz bir İtalyan ipek kıyafet tarzı yaratmanıza yardımcı olabilir.

İtalyan İpek Kıyafetler Hangi Aksesuarlar ile Kombinlenebilir?

İtalyan ipek kıyafet, hemen hemen her aksesuarla kolayca kombinlenebilen zarif bir parçadır. Bohem ve romantik görünümünüzü tamamlayacak doğal taşlardan kolyeler, bilezikler, küpeler ve yüzükler İtalyan ipek elbiseleri ile öne çıkıyor. İpeğin yumuşak dokunuşunu üzerinizde ve boynunuzda hissedebileceğiniz ipek fularlarını İtalyan ipek kıyafetler ile eşleştirerek tarzınızı bir üst seviyeye taşıyın. İtalyan ipek kıyafetlerini hasır şapkalarla kombinleyerek hem rahat hem de şık hissedebilirsiniz. Dilerseniz en popüler İtalyan ipek kıyafetlerden biri olan elbisenizi giyebilirsiniz. Ayşegül Güneş Butik’in çeşitli aksesuarları ve İtalyan ipekli kıyafetlerini kombinleyerek tarzınıza yeni bir soluk katabilirsiniz. Son zamanlarda trend olan ve Akdeniz doğasını tamamlayan İtalyan stilini tarzınıza dahil etmek istiyorsanız, gardrobunuzda İtalyan ipek kıyafetler için yer bırakabilir, benzersiz parçalar ve farklı aksesuarlarla farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz. Temiz ve zarif  bir görünüm ile tarzınızı yansıtırken kendinizi rahat hissedebilirsiniz. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English