DOLAR : 42,66₺
EURO : 49,61₺
STERLİN : 56,96₺
GRAM : 5.863,79₺
ÇEYREK : 9.643,39₺
CUMHURİYET : 38.260,82₺
Spor

Konyaspor camiası, TFF'ye bağlı Tahkim Kurulu'nu bekliyor

Eklenme: 21.11.2025 - 14:05

Konyaspor camiası, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bağlı Tahkim Kurulu’nu bekliyor.

Konyaspor camiası, TFF'ye bağlı Tahkim Kurulu'nu bekliyor
Reklam alanı

 Bahis oynadıkları gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Konyasporlu Adil Demirbağ ve Alassane Ndao’nun cezaları açıklanmış, Konyaspor ise buna itiraz ederek konuyu Tahkim Kurulu’na taşımıştı. Peki, şimdi ne olacak? 

PFDK kararını açıklamıştı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Konyasporlu Adil Demirbağ ve Alassane Ndao’nun cezalarını belirlemişti. Adil Demirbağ 45 gün hak mahrumiyeti, Alassane Ndao ise 12 ay hak mahrumiyeti cezası alırken; Konyaspor Kulübü ise buna itiraz ederek konuyu Tahkim Kurulu’na taşımıştı. Yeşil-beyazlı camiada tüm gözler, Tahkim Kurulu’ndan çıkacak karara çevrildi. (Büşra Üstündağ)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap