Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Konyaspor’un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, hakem kararlarına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Özer, karşılaşmada verilen penaltı ve iptal edilen gol kararlarını eleştirdi.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Konyaspor, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmada Kasımpaşa, beraberlik golünü penaltıdan buldu.
MUSTAFA HAKAN ÖZER’DEN TEPKİ
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, maçın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda hakem kararlarına tepki gösterdi.
“KONYA’DA BİR REZALETİ İZLEDİK”
Bir gün önce oynanan derbi maçına da gönderme yapan Özer, hakemlerin farklı maçlarda farklı standartlar uyguladığını savundu. Özer paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bir rezaleti izledik. Dün oynanan derbide hakem düdüğünden sonra 30 metre top sürüp vuran futbolcuya kart göstermeye cesaret edemeyenler, bugün Konyaspor maçında basketbolda bile ihlal olup olmadığı tartışılacak iki pozisyonda aleyhte penaltı verdi, bir pozisyonda da golü iptal etti.
Yıllardır süregelen, haksızlık yapanların daha çok bağırarak daha çok adaletsiz şekilde hak sahibi olduğu bu düzeni; futbolu yönetenler değiştiremeyecekse, bilinsin ki biz de bundan sonra sesimizi duyabileceğiniz şekilde yükselteceğiz bunu göreceksiniz.
Futbolu yönetenler eğer bu organizasyonu bir tiyatro olmaktan çıkaracaksa artık bir an evvel bunun emarelerini görmek istiyoruz. Yok yapamayacaklarsa, yapabileceklere müsaade etsinler…"
Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bir rezaleti izledik. Dün oynanan derbide hakem düdüğünden sonra 30 metre top sürüp vuran futbolcuya kart göstermeye cesaret edemeyenler, bugün Konyaspor maçında basketbolda bile ihlal olup olmadığı tartışılacak iki pozisyonda aleyhte… pic.twitter.com/qNPsPyu3ME
— Mustafa Hakan ÖZER (@mhakanozer) March 8, 2026
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Konya'ya hizmet ise Tüm vekiller göreve görelim ne kadar Konyalı olduğunuzu bu Konya'ya yapılan haksız kıyım vatandaşın sesi olan siz vekilleri ilgilendiriyor hodri meydan görelim Konya'ya hizmetinizi
Onu yapacak yürekli milletvekili lazım neredeeeee
Yav geçin bunları Kasımpaşa ya hiçbirşey yapamazsınız sergen yalçın noktayı koydu Türk Futbolu bitmiş işin içerinde siyaset var isteyen istediğini siyasi gücü olan yaptırıyor dedi aynen olay bu gerisi hikaye
Bu milletvekilinin adını ilk kez duydum. Belki bir kez de seçim zamanı duymuşumdur ama inanın hatırlamıyorum. 3 yıldır adını duyamadığımız icraatlarını göremediğimiz varlığını bile bilmediğimiz kişi Konyaspor üzerinden PR yapmasın. Zaten en ufak bir katkısı olamaz bile. Ne yapacak Türkiye futbol fenerasyonuna mı gidecek, mhk ye mi gidecek ne yapabilecek. Başkan geçen sene var kayıtları için tff ye gitmişti adamı takan bile olmadı. Aynı gün veya ertesi gün fenere kayıtları veren tff bizim başkanla resmen dalga geçmişti. O zaman neredeydin başkana sahip çıksaydın, Konyaspor yeni mi aklına geldi. Hacıosmanoğlu denen kişi Cumhurbaşkanının yalakası olduğundan mı sesin çıkmadı da şimdi cılız bir ses ile gündem olmaya çalıştın. Yapamayacağın işlerin reklamını yapmayı bırakta memlekete faydalı işler yap.
son 3 yıldır sistematik olarak konyasporun liğ den düşürülmesi için tetikçilik yapan tff malesef sadece konyaspor üzerinden değil diğer takımlarda mağduriyet yaşadıklarını bangır bangır bağırmaktadırlar, liyakatın tamamen kalktığı bu güzelim ülkemizde malesefki sadece bakmakla yetiyor olmamız çok enterasan gelmektedir. siyasetin bulaştığı her dal çöküş içindedir zaten toplum olarak ahlak ve aile kavramının kalmadığı teknolojinin tamamen ahlaksızlık üzerine izlendiği kokuşmuş bir toplum haline geldik yok olmamız an meselesidir.
Konya spor resmen sahipsiz böyle penaltımı olur federasyon başkanı eserinle öğünebilirsin.
maçdan anlamaynlar maça gitmiş vay anasına sayın seyirciler.
Maksat;Galatassraya 3 puan kaybettiren Konyasporu cezalandırıp,Fenere toplamda 4 puan kaybettiren Kasımpaşa'yı ödüllendirmek olabilir mi?
İşi gücü yok herhalde bunların şuna bakın ya, oturmuşlar maç izliyorlar...
Maalesef çok yazık sahipsiz Konyaspor
Sayın vekilim gerekeni yarın yapın
Konuşmakla olmaz pazartesi itibaren bulent birincioğlu var hakemi hakkında suç duyurusunda bulunmalı
Yorum Yap
Beyşehir'de kırmızı mercimekte hasat başladı
Çankaya Belediye Başkanı'nın özel kalem müdürü gözaltına alındı
Kötü koku gelen evde, kardeşinin cesediyle 2 gün yaşamış
KDK'nın girişimiyle KPSS ile aynı güne denk gelen sınav ertelendi
Konya'da feci kaza! Beton mikserinin çarptığı 62 yaşındaki adam hayatını kaybetti
Savunma ve havacılık ihracatında tarihi eşik aşıldı
Rekabet Kurulu'ndan Haribo'ya geçici tedbir kararı
Uzman çavuş senelik izne geldiği memleketinde hayatını kaybetti
Sözde komedyen Deniz Göktaş’a bir şikayet de Konya’dan
Konya'da ortaya çıktı! Boyutu şaşkınlık oluşturdu
DMM: Ankara'da terör saldırısı iddiaları asılsız
Konya'da 15 dönümlük arpa ekili alan küle döndü
Haber Ara