Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında Başakşehir’i ağırlayacak. 28 Eylül Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Müsabakayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek.
Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Başakşehir’i ağırlayacak. Süper Lig’de çıktığı son 2 maçında Alanyaspor ve Galatasaray’a mağlup olan yeşil-beyazlılar; Başakşehir maçını kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor ile Başakşehir arasında 28 Eylül Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.
Düdük Oğuzhan Çakır’da
Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Selim Şenöz üstlenecek. Burak Olcar ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.
Eksikler Başakşehir’de
Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde, eksik oyuncular konuk Başakşehir’de bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte stoperler Davie Selke ve Léo Duarte sakatlıklarından dolayı bu maçta görev alamayacak. Konyaspor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.
Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Recep Uçar nezaretinde 4-1-4-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un; Başakşehir’e karşı da aynı diziliş ve oyun anlayışıyla sahada yer alması bekleniyor. Anadolu Kartalı’nın kalesinde Deniz Ertaş (1), savunma 4’lüsünde Yhoan Andzouna (23), Adil Demirbağ (4), Riechedly Bazoer (20) ve Guilherme Sitya (12), tekli ön liberoda Marko Jevtovic (16), 4’lü orta alanda Alassane Ndao (18), Melih İbrahimoğlu (77), Pedrinho (8) ve Enis Bardhi (10), forvette ise Umut Nayir’in (22) forma giymesi bekleniyor.
Başakşehir’in muhtemel 11’i
Teknik direktör Nuri Şahin nezaretinde 4-1-4-1 dizilişiyle mücadele eden Başakşehir’in; Konyaspor’a karşı da aynı diziliş ve oyun anlayışıyla sahada yer alması bekleniyor. İstanbul ekibinin kalesinde Muhammed Şengezer (16), savunma 4’lüsünde Festy Ebosele (36), Ousseynou Ba (27), Jerome Opoku (3) ve Christopher Operi (21), tekli ön liberoda Berat Özdemir (2), 4’lü orta alanda Yusuf Sarı (7), Olivier Kemen (8), Miguel Crespo (13) ve Ivan Brnic (77), tekli forvet hattında ise Eldor Shomurodov’un (14) forma giymesi bekleniyor. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Konya yenilirse recep uçar yolcu
Alanya GS\'yi farklı yeneceği maçta 1-0 yenildi. Futbolun adaleti yok. Bunu bilerek oynayın. Her zaman iyi oyun galibiyeti getirmiyor. Burdaki alanya maçında da, biz yaşamıştık..
Yorum Yap
Kapadokya'nın gizli mirası "Meryem Ana Dağı" turizme kazandırılıyor
Aynı restoranda çalıştığı mesai arkadaşını 9 bıçak darbesiyle öldürdü
İran Hürmüz Boğazı'nı yeniden kapattı
Okul katliamında hayatını kaybetmişti! 11 yaşındaki Zeynep'in görüntüsü yürek burktu
Konya Leylekler Vadisi’nde bahar: Yüzlerce leylek yuvalarında
Gülistan Doku soruşturması! Eski Vali ve dönemin başhekimi gözaltında, eski erkek arkadaş tutuklandı
Konya’da sevindiren gelişme: 8 yıl aradan sonra yeniden su tutmaya başladı
Konya'da iki otomobil çarpıştı! 4 kişi yaralandı
Konya’da jandarmadan sıkı denetim: 253 şahıs yakalandı
Konya'da kaçakçılık operasyonu! Binlerce ürün ele geçirildi
Konya'da 17 bin 464 sosyal medya ve internet adresi mercek altına alındı
Muhtar ve anneler narkotikle mücadele için bilgilendirildi