DOLAR : 45,979₺
EURO : 53,358₺
STERLİN : 62,026₺
GRAM : 6.639₺
ÇEYREK : 10.876₺
CUMHURİYET : 42.906₺
GREMSE : 107.431₺
3.Sayfa

Konya'da kayınbirader cinayeti davasında karar

Eklenme: 02.06.2026 - 18:08

Konya’da kayınbiraderini öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ayşe Temel’e verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, haksız tahrik indirimiyle 24 yıla düşürüldü.

Konya'da kayınbirader cinayeti davasında karar
Reklam alanı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde 4 yıl önce 3 çocuk annesi Ayşe Temel (25), kendisine yıllarca tecavüz ettiğini ileri sürdüğü kayınbiraderi Murat Can Eskici'yi (43) bıçaklayıp öldürmüş, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapse çarptırılmıştı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Murat Can Eskici'yi bağlayıp başına poşet geçiren ve defalarca bıçaklayan, ardından da üzerindeki kıyafetlerini çıkartıp yıkayan Temel'e verilen cezayı eksik ceza tayini ile hukuka aykırı buldu. Yargıtay'ın bozma kararı sonrası yeniden hakim karşısına çıkan Ayşe Temel'e verilen 'Beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, 'haksız tahrik' indirimi ile 24 yıla düşürüldü.

Kaynak: Sabah


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 1
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap