Son Dakika Haberler

Konya'da 41 okul 738 öğrenci: Dostluk ve kardeşlik galip gelecek!

Eklenme Tarihi: 09.10.2023 - 12:58

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen “Karatay İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı.

Konya’da 41 okul 738 öğrenci: Dostluk ve kardeşlik galip gelecek!
2023-2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin başlamasıyla birlikte organize edilen ve artık bir gelenek haline gelen bu yılki turnuvaya Karatay’daki 41 ilkokuldan 738 öğrenci katılıyor. Organizasyonda ter döken öğrencileri tebrik eden ve tüm takımlara başarılar dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu turnuva, hem güzel bir spor etkinliği hem çocuklarımızın kaynaşması hem de keşfedilmeleri için önemli bir fırsattır” dedi.

Karatay Belediyesi tarafından, Gençlik Hizmetleri ve Spor Konya İl Müdürlüğü ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen “Karatay İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı.

Öğrenciler arasındaki dostluğu, dayanışmayı ve kardeşliği daha da pekiştirmek amacıyla organize edilen turnuvaya Karatay genelindeki 41 ilkokul katılıyor. Toplamda 738 öğrenciden oluşturulan takımların mücadele edeceği ve yaklaşık 1 ay sürecek turnuva, 13 Aralık’taki final maçıyla sona erecek.

Karatay Şehit Nihat Gün Spor Tesisleri’nde başlayan turnuvanın ilk günü, İsmil Fatih İlkokulu ve Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu ile İstiklal İlkokulu ve İsmil Atatürk İlkokulu arasındaki karşılaşmalarla başladı.

TURNUVA HEM GÜZEL BİR SPOR ETKİNLİĞİ HEM ÇOCUKLARIMIZIN KAYNAŞMASI HEM DE KEŞFEDİLMELERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvaya katılan okullara ve tüm öğrencilere başarılar diledi.

Turnuvanın hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz. İlçemizdeki ilkokullar arasında organize ettiğimiz futbol turnuvasını yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla bu yıl da başlattık. 41 okulumuzdan 738 öğrencimiz yaklaşık bir ay boyunca ter dökecek. Bizler Karatay Belediyesi olarak bu organizasyona yanlızca bir spor etkinliği olarak değil, aynı zamanda çocuklarımızın kaynaşması, birlik duygularının daha da pekişmesi ve elbette yeteneklerinin keşfedilmesi anlamında da önemli bir fırsat olarak bakıyoruz. Karatay Belediyespor Kulübümüzün yetkilileri, bugüne kadar olduğu gibi bu turnuvayı da büyük bir hassasiyetle takip ediyor. Buradaki yetenekli öğrencileri Karatay Belediyespor Kulübümüze lisanslı futbolcu olarak dahil etmeyi planlıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. (Yunus Köroğlu)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”