Giresunspor - Konyaspor maçının ardından

Eklenme Tarihi: 04.09.2022 - 13:17

Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Giresunspor’a konuk oldu. Anadolu Kartalı karşılaşmanın 51. dakikasında Muhammet Demir’in attığı gol ile zorlu deplasmandan 3 puanla döndü.

Giresunspor - Konyaspor maçının ardından
 Karşılaşmanın ardından Kontv mikrofonlarına verilen özel röportajlar şu şekilde;
“Maçları Konya’da oynayana kadar sportif açıdan konuşmayacağız”
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Giresunspor maçının ardından sportif açıdan konuşmayacaklarını söyledi. Galibiyetin güzel olduğunu ifade eden Özgökçen, “Devam ediyoruz İnşallah. Daha önceki maçta söylemiştim, Konya’da maçlarımızı oynamaya başlayana kadar çok fazla sportif konuşma yapmayacağız. Tabii güzel bir galibiyet. İnşallah devamı gelir” dedi. 
“Şansı iyi değerlendirdim”
Konyaspor’un stoper oyuncusu Uğurcan Yazğılı, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi. Yazğılı, “Çok önemli bir galibiyetti. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. İnşallah devam edeceğiz. Adil cezalı olduğu için bana forma şansı geldi. Ben de bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Bundan sonra da devam etmek istiyorum” diye konuştu.
“Bu mutluluğun üzerine uyumak biraz zor”
Anadolu Kartalı’nın golcü oyuncusu Muhammet Demir, böylesi bir galibiyetin ardından uyumanın zor olduğunu söyledi. Son 3 maçta 3 kez gol sevinci yaşayan golcü futbolcu, “Çok yorgunum. Bir an önce yatıp uyumak istiyorum. Ama bu mutluluğun üzerine de uyumak biraz zor tabi. Sabahlayacağız gibi görünüyor. Şükretmek lazım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: