Konya futbolunun lokomotifi, Konya gençliğinin hizmetkârı, Konya Şeker Fabrikası çalışanlarının alın teri... Koskoca bir devrin futbol fabrikası. Yeri geldi Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a kafa tuttu, yeri geldi 2. Lig’de olmasına rağmen 1. Lig takımlarını eleyip Türkiye Kupası’nda gruplara kaldı.
Defalarca kez 2. Lig play-off'larına kalsa da her seferinde 1. Lig’in kapısından döndü. Bir dönem Konya futbolunun en büyük markası olan Konya Şekerspor, isim değişikliğiyle Anadolu Selçukspor ve son ismiyle 1922 Konyaspor... Profesyonel liglere veda etti.
Efeler maçı, koskoca serüveni bitirdi
2024-25 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan 1922 Konyaspor, sezonun 30 ve son hafta karşılaşmasında Aydın’da Efeler 09’a konuk oldu. Yeşil-beyazlılar ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Yavru Kartallar bu skorla birlikte, 18 yıldır mücadele ettiği profesyonel liglere veda etti.(Sebahat Sena Eldeş)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bile isteyerek DÜŞÜRÜLDÜ !!!!
Konyaspor düşse daha iyi olur
Bu gidişatla her ne kadar bu sene yırtmış gözükse de T.Konyaspor\'un her sene böyle kötü oyunla kümede kalması mucize olur. Yani kardeşlerinin yolundan gidip düşen T.Konyaspor yakındır!?
beceriksiz yöneticiler yüzünden düştü bu takım.futbolun f sinden anlamayan yöneticiler torpilli futbolcuları sokarak hak etmeyenlere forma vererek.ülkenin bütün işleri böyle.kim zarar veriyorsa makam alıyor bu ülkede yazık.
Nice nice futbolculari harcadilar Kimlerin hakkina girmedilerki Futbolculara para vermeden oynatirsan düşersin
Yok proje takımı, yok pilot takımı, yok Konyasporun geleceği derken takım amatöre düştü. Kurtuldınuz hepiniz tebrik ederim. Bir kaç ay sonra kapatırsınız kulubü artık. Basketbolda ilk düştüğümüz yılda 70000 tl bırç yüzünden düştük. İkinci düşüşte Konyalıların sahip çıkmadığı için düştü. Lafın kısası şehirde spor kültürü yok. Birazda ilgisi olan istanbul takımlarının peşinde koşuyor. Bir kaç yıla Konyaspor futbol kulubüde bu yolu izler
Acıtasyon iyi yapılmış o da ayrı bir konu ama maç (belki kaderi değiştirmeyecek ama) 2-1 bitti
Konyaspor yönetiminin gözü aydın masraftan kurtuldular
Yorum Yap
179 can alan uçak kazasının gizemi çözüldü
Usta oyuncu Zafer Ergin'den haber var: Doktorundan yeni paylaşım
Ramazan Bayramı öncesi denetimler arttı
Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Bakan Göktaş: Gerilimin bölgedeki kadın ve çocukların güvenliğini tehdit etmesinden endişe duyuyoruz
55 yıllık okulda faciadan dönüldü
Teknik direktör Engin Fırat son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Bolat: Türkiye'deki OSB sayısı 370'e yükseldi
Milli para halterciler'den 20 madalya
Rojin'in İspanya'ya gönderilen telefonuna erişim sağlanamadı
AB: Özgürlük ve insan hakları bombalarla sağlanamaz
Akşehir'de arama kurtarma eğitimi düzenlendi
Haber Ara