DOLAR : 44,21₺
EURO : 51,16₺
STERLİN : 59,11₺
GRAM : 7.357,34₺
ÇEYREK : 12.147,94₺
CUMHURİYET : 48.223,63₺
3.Sayfa

Kiracısının, bilezikleri için darp ettiği kadın ölüm kalım savaşı veriyor

Eklenme: 09.03.2026 - 14:38

Kiracısı tarafından bilezikleri için başına taşla vurularak yaralanan 70 yaşındaki Tabiye Oy, yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor.

Kiracısının, bilezikleri için darp ettiği kadın ölüm kalım savaşı veriyor
Reklam alanı

Hatay'ın Payas ilçesinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi üzerindeki müstakil evde yaşayan 70 yaşındaki Tabiye Oy'u kümesin önünde baygın halde bulan oğlu, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
ALTINLARDAN BAZILARININ EKSİK OLDUĞUNU ANLATTI
Yaşlı kadın, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Annesinin üzerindeki altınlardan bazılarının eksik olduğunu fark eden oğlu, durumu polis ekipleriyle paylaştı.

KİRACISI GÖZALTINA ALINDI
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; kamera incelemeleri sonucunda olayın şüphelisinin Oy'un kiracısı olan Y.Y. olduğunu tespit etti. Şüpheli şahıs, 3 Mart günü yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın ikametinde yapılan aramada, olayın yaşandığı anda giyindiği mont ve ayakkabı ile iş yerinde yapılan araştırmada ise yaşlı kadından çaldığı 2 adet bilezik, 1 adet yüzük ve 1 adet sarı renkli kol saati ele geçirildi.

Olayla ilgili adli makamlara sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.ALTINLAR İÇİN DARBETTİ
Şahsın emniyetteki ifadesinde, ev sahibinin altınlarını alarak borçlarını ödemek için darbettiğini söylediği öğrenildi. Yaşlı kadının yoğun bakımdaki hayat mücadelesi ise 9 gündür devam ediyor.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 2
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap