Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca ve milletvekillerinden vatandaş ve esnaf ziyareti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekilleri ile ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Kılca ve milletvekillerinden vatandaş ve esnaf ziyareti
Mahalleleri ve işyerlerini tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan, esnafı dinleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyerek varsa bölgenin eksikliklerinin giderilmesi için de çözümler üretiyor. İlçenin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin hayata geçmesi için tüm ekipleriyle sahada olduklarını ve gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Hasan Kılca, “Bu gayretimizde bizlere destek veren milletvekillerimize, il ve teşkilatlarımız ile tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahalle ziyaretleri de gerçekleştirerek hem belediyenin yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyen hem de tüm ilçenin talep ile ihtiyaçlarını tespit ederek çözümler üreten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte sahada olmayı sürdürüyor. 
HASAN KILCA, AHMET SORGUN VE MEHMET GENÇ’TEN MAHALLE ZİYARETLERİ 
Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Yağlıbayat, Esentepe, Yenikent, Ağsaklı, Karadona ve Kızören mahallelerini ziyaret etti. 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile söz konusu mahallelerin muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca, milletvekilleri ve teşkilat mensupları; vatandaşla buluştu. 

Karatay Belediyesi’nin merkeze uzak söz mahallelerde sürdürdüğü yatırım ile projeleri yerinde inceleyen Hasan Kılca, milletvekilleri ve ilçe teşkilatı mensupları; söz konusu talepler konusunda neler yapılabileceğini mahalle muhtarları ve bölge sakinleriyle istişare ettiler. 

SORGUN: KONYAMIZI VE KARATAYIMIZI DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ
Mahalle ziyaretlerini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla birçok konuyu istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca belediyelerimizin hemşehrilerimiz için yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek projeleri de anlatma fırsatı buluyoruz. Hemşehrilerimizle bütünleşerek milletimizle yürümeye devam ediyoruz. Hükümet olarak belediyeler ve teşkilatlar olarak Konyamızı, Karatayımızı gönül gönüle daha güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz” dedi. 

HASAN KILCA, HALİL ETYEMEZ VE MEHMET GENÇ İLÇE ZİRAAT ODASI VE KURUM ZİYARETLERİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ile mahalle ziyaretlerinin yanı sıra oda ve kurum ziyaretleri de gerçekleştiriyor. 
Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Karatay Ziraat Odası ve Karatay İlçe Tarım Müdürlüğü’nü de ziyaret ettiler. Karatay’daki tarımsal faaliyetler, sulama ve çiftçilerin durumunu istişare edildiği söz konusu ziyaretlerde hükümet ile Karatay Belediyesi’nin ilçe tarımıyla ilgili çalışmaları da konuşuldu. 
ETYEMEZ: ŞEHRİMİZİN POTANSİYELİNİN FARKINDAYIZ
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; Karatay Ziraat Odası ve Karatay İlçe Tarım Müdürlüğü ziyaretinde, Konya’nın sanayisi kadar tarımıyla da ön planda olan bir şehir olduğuna vurgu yaptı. 

Milletvekili Halil Etyemez, “Konyamız, tarım ve hayvancılığın başkentidir. Şehrimizin dört bir yanında tarım yapılmakta ve bu kapsamda önemli üretimler gerçekleştirilmektedir. Bu verimin ve üretimin daha da artması ve çeşitlenmesi adına gerek hükümetimiz gerek kurum ve kuruluşlarımızla birlikte 20 yıldır önemli çalışmalar, önemli proje ve desteklemeler hayata geçiyor. Bu gayrete yerel yönetimlerimizin de katılımı son derece değerlidir. Karatay Belediyemizin de bu manada bazı önemli çalışmaları bulunuyor. Dolayısıyla bizler, her şeye rağmen üretmeye devam eden çiftçimizin üreticimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi. 

HASAN KILCA, HACI AHMET ÖZDEMİR VE SELMAN ÖZBOYACI’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
İlçe genelinde ve toplumun tüm kesimlerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay sınırları içerisinde bulunan Aykent Sanayi Sitesi, Dökümcüler Sanayi Sitesi ile BÜSAN Sanayi Sitelerinin yönetimleriyle bir araya geldi. Söz konusu ziyaretlerde Konya sanayisini ve şehrimizdeki önemli sanayi sitelerini içerisinde barındıran Karatay’ın sürece olan katkıları ele alındı. 
Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve İlçe Teşkilat mensuplarıyla birlikte Tenekeciler Sanayi’ni ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. 

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, ziyareti değerlendirdi. Selman Özboyacı, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren halkın ve esnafın ihtiyaçları ile taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ettiklerini belirtti. 

Özboyacı, şunları dile getirdi: “Biz, seçimden seçimde değil yılın her günü vatandaşlarımızın ve değerli esnaflarımızın hizmetindeyiz. Zira şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnafımız başımızın tacıdır. AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır. El gele gönül gönüle vererek hep birlikte şehrimizi ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz.”

ÖZDEMİR: ŞEHRİMİZİN YARINI BUGÜNDEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, ziyaretlerde ülkemizin ekonomisi ve istihdamına ciddi etkileri olan Konya sanayisinin daha da gelişmesi ile istihdamın artması için gereken desteği vereceklerini söyledi. 

Hacı Ahmet Özdemir, şunları kaydetti: “Konyamız; özellikle makine imalatı, otomotiv yedek parça sanayi, metal döküm, gıda endüstrisi, plastik ambalaj, ayakkabı imalatı, tarım makineleri ve ekipmanları gibi üretimlerle ülkemizin en rekabetçi şehirleri arasında bulunuyor. Yine Konyamız; Ankara, Eskişehir ve İstanbul ile olan hızlı tren bağlantılarının yanı sıra havalimanı ve Türkiye’nin en büyük limanı olan Mersin limanına da birkaç saatlik mesafede yer alıyor. Bu, şehrimizde üretilen ürünlerin pazarlanması ve ihracatı için büyük kolaylık demek. Bizler de milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatlar olarak sık sık bu üretimi gerçekleştiren sanayicilerimizle esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Onlar için daha ne yapılabiliriz konuşuyoruz. İnşallah şehrimizin yarını bugünden çok daha güzel olacak.”

HASAN KILCA, GÜLAY SAMANCI VE MEHMET GENÇ; İSTANBUL CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
Başkan Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Gülay Samancı ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte İstanbul Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek bölge esnafına hayırlı işler dileğinde bulundular.
SAMANCI: PANDEMİ SÜRECİNDE DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARIN YANINDA OLDU
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Gülay Samancı, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü salgını nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini hatırlatarak devletin bu sürecin en az hasarla atlatılması için büyük bir gayretin içerisinde olduğunu söyledi. 
Samancı, “Devlet millet el ele vererek inşallah bu zor günleri de atlatacağız. Pandemi sürecinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımız, esnaflarımız oldu. Ancak devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yanında olduğunu göstermiştir. Devlet millet içindir anlayışı ile hareket ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

KILCA: BÜTÜN GAYRETİMİZ, VATANDAŞIMIZIN FAYDASI İÇİN 
Karatay Belediyesi olarak merkez ve merkeze uzak mahallelerde yürüttükleri çalışmalara devam ettiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu çalışmaları yerinde görmek, yeni talepleri almak ve çözüme kavuşturmak için de her zaman sahada olduklarının altını çizdi. 

Başkan Hasan Kılca, şunları söyledi: “Merkezin yanı sıra merkeze uzak mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu ziyaretler ve buluşmalarla amacımız, Karatay Belediyesi olarak yürüttüğümüz çalışmalarımızın neticelerini, verimini ve söz konusu hizmetlerimizin vatandaştaki karşılığını yerinde tespit etmektir. Bizler, bugüne kadar hep vatandaşlarımızın içinde olduğumuz için onların ihtiyacı olmayan bir işte olmadık. Şehir merkezindeki yaşam standardını ve kalitesini ilçemizin tamamında hayata geçirmek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gayretimizde hükümetimizin, milletvekillerimizin, belediyelerimizin ve teşkilatlarımızın değerli desteklerini aldık almaya devam ediyoruz. Bizler, hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu için tüm ekiplerimizle sahadayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karatayımızın ve Karataylının her türlü ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden gayret edeceğiz.” 

AK PARTİ AİLESİ OLARAK HER ZAMAN SAHADAYIZ
Ziyaret ve programları değerlendiren Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, AK Parti Ailesi olarak her zaman sahada olduklarının altını çizerek vatandaşın da bunun farkında olduğunu söyledi. 

İlçe Başkanı Mehmet Genç, şunları kaydetti: “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman sahadayız. Özellikle pandemiye rağmen fedakârlıkla çalışan, üreten bütün sanayicimize, çiftçimize ve esnafımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte emek veren, üreten herkes bizim için çok değerli. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşeni yapmaya ve gereken tüm katkıyı sağlamaya devam edeceğiz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 16
  • 13
  • 1
  • 12
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (4)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Türkoğlu
    3 yıl önce

    Kumköprü caddesi kaldırım taşları bir türlü yapılamadı... başkanın haberi yok sanırım... her yer toz duman, esnafın dükkanları rezil oldu.. O kadar şikayet ettik ama kimsenin umurunda değil, iş Cumhurbaşkanına şikayete kaldı artık

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • VD
    VATANDAŞ DİİYOR Kİ
    3 yıl önce

    SİZ KENDİ PARTİLİ ESNAFLARINIZI GEZİYORSUNUZ, LAF OLMASI DİYE 2 GARİBAN KÜÇÜK ESNAFI GEZİYORSUNUZ, YAHUU GEZMEKLE İŞ YÜRÜMEZZZZ SİZ KİMİ KANDIRDIĞINIZI SANIYORSUNUZ. KONYANIN O KADAR SORUNLARI VAR GİDİN O İŞLERLE İLGİLENİN,ÖZELLİKLE KARATAYDA KUMKÖPRÜ, MENGENE ÇİMENLİK,AKABE GİBİ YERLERDE DÜZGÜN BİR ASFALTLAMA YAPIN. BUGÜN YAPIYORSUNUZ YARIN KAZIYORSUNUZ. GÖZ BOYAMAYIN VEKİLLER... KONYAYA YILLAR ÖNCE SÖZ VERDİĞİNİZ METRO ÇALIŞMASINI BİTİRİN BİRAN ÖNCE,METROYU GETİRİN KONYA YA, FETİH CADDESİNİ AHMET ÖZDEMİR CADDESİNE BAĞLAYAN YERLERDEN TRAMVAY GEÇMESİNİ İSTİYORUZ.. NE BU GEZ GEZ GEZ SONUÇ NEE,ARTIK ESKİ KONYA YOKK KARŞINIZDA

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Mustafa usta
    3 yıl önce

    Karatay bölgesinde bir çok noktaya köprü ve üst geçit lazım. Ben yazmaktan sizde kuşak ardı etmekten bıkmayacağız…

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Vatandaş diyor ki
    3 yıl önce

    Konyamızın değerli milletvekilleriyle hep gurur duymuşumdur. Konyamıza katkıları anlatmakla bitmez..

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (6)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English