Son Dakika Haberler

Sitenize Özel Tanıtım Yazılarınız Hızlıbul’da

Eklenme Tarihi: 16.01.2020 - 14:51

Sitenize Özel Tanıtım Yazılarınız Hızlıbul’da

Sitenize Özel Tanıtım Yazılarınız Hızlıbul’da

İnternet üzerindeki hızlı ilerlemeyi, gelişen teknolojiyle fırsata çevirebilirsiniz. Ne kadar çok içeriğiniz olursa, o kadar çok keşif edilir ve kısa zamanda ziyaretçi sayınızın da artmasını sağlarsınız. Sitenize özel tanıtım yazısı almak için Hızlı bul alışveriş platformuna üye olarak SEO uyumlu makaleler ve editörlük hizmetimizle profesyonel bir yazarlık hizmeti alabilirsiniz.

Makale Ve Editörlük Hizmetimiz
SEO uyumlu makale yazarlarımızla sağladığımız bu hizmetimizde, sitenizin ihtiyacı olan içerikleri bizden talep etmeniz yeterli olacaktır. Makale ve editörlük hizmetimizi nasıl mı yapıyoruz? Araştırarak ve geliştirerek ortaya koyduğumuz metinler, kısa zamanda web sitenizin tanıtım yazısı ya da blog içerikleri olarak ziyaretçilerinizle buluşuyor. Profesyonel yazarlarımız sayesinde, anahtar kelimelerin üretilmesi ve organik bir şekilde makale içinde yer alması için işinin ehli yazarlarımız ve editörlerimizle hizmette sınır tanımıyoruz.
E-ticaret ve Web site içerikleri için geliştirdiğimiz sponsorlu yazarlar, sisteme dahil olmuş yazılar ve ziyaretçi tarafından incelenmiş metinlerin analizlerini yapıyor, sizlere editörlerimiz aracılığıyla kusursuz bir metin yazarı sunmaya özen gösteriyoruz.

SEO Uyumlu Metin Yazarlığı Hizmetini Nasıl Alırım?
Hızlıbul.com adresi üzerinden sitenize özel metin yazarlığı hizmeti alabilmeniz için öncelikle kayıtolmanız gerekmektedir. Alanında profesyonel olan metin yazarlarımız, sitenizdeki incelemeleri yaptıktan sonra ihtiyacınız olan metin içeriğini ortaya koyacak, satın aldığınız anda itibaren metinler başka bir sistem üzerinden asla yayınlanmayacaktır.
Siteye üye olduktan sonra sizin için çalışacak olan profesyonel bir yazar seçmeniz gerekecektir. Bunun için yazarın daha önce yaptığı işlerden ve edindiği deneyimlerden oluşan bir profil ekranı karşınıza çıkar. Oradan yapılan yorumlar, daha önce aldığı siparişler ve ilgili olduğu alanlara erişim sağlarsınız. Bundan sonraki aşamada ‘Sipariş ver’’ butonuna basarak, 100 kelime üzerinden birim fiyatlarını öğrenir, yazarın size teslim edeceği zaman dilimini de seçebilirsiniz.

İçerikleri Beğenmediniz O Halde İade Talep Edebilirsiniz
Yazarlarımız içerik üretiminde başarılı olmak için editörlerimizle birlikte çalışmaktadır. Ancak beğenmediğiniz bir içeriği yine de almak zorunda değilsiniz. Bunun için nedenleriyle birlikte site üzerinden iletişim kurarsanız, içerikler için verdiğiniz ücret size geri iade edilecektir. SEO içeriği bölümünden ulaştığınız yazarlarımız, profesyonel bir şekilde çalışmakta olsa da bazen karşılıklı olarak anlaşamayabilir, aldığınız hizmetten memnun kalmayabilirsiniz. Bunun için Hızlı Bul sistemi, size iade şansı vererek, emeğinizin karşılık bulmasını sağlamayı amaçlayacaktır.

Makale Ve Editörlük Alanında Hangi Hizmetlerden Yararlanabilirim?
E-ticaret siteniz, Web site ve blog içerikleriniz için başvurabileceğiniz Hızlı Bul, almak istediğiniz içerik hizmeti için size geniş bir seçenek sunmaktadır. Bunun için yapmanız gereken sadece sitemize üye olarak, size uygun içerik yazarları arasından seçiminizi yapmak olacaktır.
 
  • Metin yazarlığı bölümünden yazarınızı seçebilirsiniz.
  • Yabancı Dil Metin Yazarlığı ve Çeviri Hizmeti alabilirsiniz.
  • Editör paketlerimizle profesyonel bir şekilde edit, revize ve redaksiyon işlemlerinin anı anda yapılmasını sağlayabilirsiniz.
  • Hazır makale bölümümüzden anında hazır makaleler alabilir, sitenizin içerikleri hemen girebilirsiniz.

Hızlı Bul’da Sipariş Ver
Anında ve hızlı bir şekilde içeriklere mi ihtiyacın var? Bunun için yapman gereken sitemiz üzerinden metin yazarlığı için yazar adaylarımızı incelemen. İstediğin yazarın sayfasını ziyaret edebilir, daha önce yaptığı işleri inceleyerek yazarlarımızın alanında profesyonel olduğuna emin olabilirsiniz. Ekstra editör paketlerimizle, yazıların incelenerek tarafına gönderilmesini, beğendiğin içeriklerin hangi yazarlardan geldiğini de görebilirsiniz.
Makale ve editörlük hizmetinde, gelişen teknolojinin sağladığı bütün olanaklardan yararlanıyor, site içerisinde olabildiğince güncel içeriklerin üretilmesine destek oluyoruz. Hızlı makale ve içerik üretiminin yanı sıra aynı zamanda tanıtım yazarlığı alanında da sitenizdeki ürünlerin tanıtılması, hizmetlerinizin ziyaretçi çekmesini amaçlıyoruz. SEO uyumlu makalelerimizle tanışarak, anında hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


Üyelik İşlemleri, Nasıl Üye Olurum?
Ücretsiz üyelik ve hızlı erişim kolaylığı bulabileceğiniz Hızlı Bul, yeni üyelik işlemleri için sizden kullanıcı adı, ad ve soyad isteyecek sizinle iletişime geçebilmek için Email eklentisine ihtiyaç duyacaktır. Telefon numarasınız yazdıktan hemen sonra şifrenizi de belirleyerek, sisteme üye olur istediğiniz zaman içerik siparişi verebilirsiniz. Ücretsiz üye olma işlemi yapacağınız platformumuz, tamamen güvenli bir şekilde çalışarak, isminizi ve firma adınızın güvenliğini sağlayacaktır. Yeni ve güncel SEO uyumlu içerikler için siz de üye olarak, sitenize bir iyilik yapabilirsiniz.
 
Türkçe العربية English