Son Dakika Haberler

Şanlıurfa’da Vahşet Amca Yeğenini Öldürdü!

Eklenme Tarihi: 15.03.2020 - 15:29

Şanlıurfa’da Vahşet Amca Yeğenini Öldürdü!


 
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir vahşet yaşandı. Amca ile yeğen arasında çıkan tartışmada amca yeğenini öldürdü. Akıllara sır erdilemeyen olayda amca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Urfahabertv.com haberine göre Şanlıurfa’nın suruç ilçesinde meydana gelen olayda, Amca yeğenini öldürdükten sonra kaçmış güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sonrasında katil zanlısı Halil Y. Gözaltına alındı.
 
Göz altına alınan Halil Y. Mahkemeye çıkarıldı. Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi daha öncesinde de bir çok adli vaka yaşanmış hatta Ayn El Arab IŞID tarafından yaptığı tahmin edilen bombalı katliam yapılmıştı.  Aynı zamanda geçen yıllarda Urfa Milletvekilinin kardeşi öldürülmüştü.
 
8 Martta yine suruçta yaşanan olaydan amca ile yeğen arasında yaşanan tartışma ve gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga da amca silahı ile yeğenini vurduğu iddia ediliyor.
 
Dehşete düşüren haberle ilgili urfa haber tv sitesi aile ile yaptığı görüşme sonrasında, “Husumetimiz vardı fakat bu kadar ileriye gidileceğini düşünmedik. Amcasının bu duruma gelecek kadar gözünün kararacağını düşünmemiştik. Meğer herşey önceden düşünülmüş gibi silahını ateşledi” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Türkçe العربية English