Son Dakika Haberler

Haberso

Eklenme Tarihi: 24.06.2020 - 12:11

Haberso


İletişim insanlar için hayatın her noktasında vazgeçilmez bir sosyal davranış olmuştur. Bu iletişim dünya üzerinde birçok kavramın öncüsü olmuştur. Haber olgusu ise bu iletişim üzerinden ortaya çıkmıştır. Önceki çağlarda haber iletimi genellikle sözlü konuşmalar ile olmaktadır. Günümüz haber kavramını tam olarak karşılamasa da tohumları bu zaman atılmıştır. Daha sonrasında yazı bulunması ile dünyada oluşan herhangi bir olay ve gelişme yazılı bir şekilde aktarılmıştır. İlerleyen zamanla beraber matbaa daha sistemli bir iletim ortaya çıkarmıştır. Gazeteler haber kavramı tam olarak karşılamak için biçilmiş kaftan olmuştur. Ancak günümüzle karşılaştığımızda yavaş haber paylaşımı gazetelerin eksilerinden biriydi. Daha sonrasındaki teknolojik gelişmeler ile anlık haber aktarımı ortaya çıkmaya başlamıştır. İnternetin keşfiyle güncel haber paylaşımı doruk noktaya ulaşmıştır.

İnternet haberciliği anlık ve güncel paylaşımları hayatımıza sokmakla beraber önemli birçok negatif yön de getirmiştir. Doğru haber kaynaklarını internet üzerinde çıkan haber siteleri arasında ayıklamak oldukça zordur. Bu noktada güven esaslı internet sitelerini seçmeniz doğru ve kesin bilgiye ulaşmanız için önemlidir. Haberso sizlere en güncel haberleri hızlı ve doğru bir şekilde aktarmak için gece gündüz hizmet vermektedir. Alanında uzman çalışanları ve editörleri ile doğru haberleri sizlere en yalın dille ulaştırmaktadır. İçerdiği bilgiler ile dünyayı yakalamanızı sağlayan haberleri sizlere iletirler. İnternet haberciliğini tam manasıyla tatmanız için sitemiz sizleri beklemektedir.

Birçok sektörde ve alanda sizlere güncel Haber ulaştırmak için çalışmaktadır. Gündem olan haberleri anlık bir şekilde haber siteleri üzerinde oluşturdukları alanda okurları ile paylaşmaktadır. Bunun yanında Dünyadan sekmesi ile global oluşan haberleri ve gelişmeleri sizlere net bir şekilde aktarmaktadır. Yurdumuz üzerinde oluşan haberleri güncel bir şekilde okuyucularına iletmektedir. Ayrıca sektörlerin özelleşmiş bağlantıları ile istediğiniz alanda gelişen spesifik bilgileri anında elde edebilirsiniz. Sağlık, siyaset ve ekonomi bu sektörlerin arasında gelmektedir. Bunun yanında gündelik hayatta ihtiyacımız olan bilgileri bizlere sunmaktadırlar. Lig fikstürlerinden namaz vakitlerine, hava durumlarından trafik durumlarına birçok bilgiyi kullanıcılarına ulaştırmaktadır. Haber arşivleri ile eski haberleri bulabilir ve günümüzle ilgili durumları karşılaştırabilirsiniz.
 
Doğru habercilik anlayışından asla taviz vermeden yayın yapan haberler sitesi, gazetecilik etiğinden ve basın özgürlüğünden hiçbir şekilde taviz vermemektedir. Toplumun etik ve ahlaki değerlerini haberlerinde her zaman ön planda tutmaktadırlar. Hiçbir kesimden hiçbir insana saygıda kusur etmeden yapılan habercilik, doğruluk ve özgürlük anlayışına sahiptir. İnsan hak ve özgürlükleri kavramlarını her haberde el üstünde tutmaya çabalarız. Haberso doğru haber prensibi ile bilgileri okuyucularına sunmaktadır. Toplumsal farklılıkların önemini kavrayıp farklılıkların oluşturduğu her kavrama saygılı bir habercilik anlayışı taşır. Toplumun belirli bir kesiminin baskısından her zaman uzak kalmaya çalışırız ve baskıcı sansürcülük anlayışının tamamen karşısında durmaktayız. Okuyucularımızın doğru haber ihtiyacını karşılamak için buradayız.
 
 
 
Türkçe العربية English