Son Dakika Haberler

Enes Batur Kimdir? Şarkıları Nelerdir? Dolunay Şarkısı?

Eklenme Tarihi: 21.04.2020 - 17:03

Enes Batur Kimdir? Şarkıları Nelerdir? Dolunay Şarkısı?

Enes Batur Kimdir? Şarkıları Nelerdir? Dolunay Şarkısı?

 

Enes Batur, hem şarkıları hem de çeşitli kanallar üzerinden yaptığı video paylaşımlarıyla kısa sürede büyük beğeni kazanmış bir fenomendir. 9 Nisan 1998 doğumlu olan Enes Batur, fenomen kişiliği yanında, şarkıcı kimliği ile de ön plana çıkmaktadır. Şarkıları ile büyük beğeni toplayan genç şarkıcının tüm şarkılarını https://mp3medya.com/ linkine tıklayarak, ücretsiz bir şekilde yüksek ses kalitesi ile indirebilirsiniz.

 

Enes Batur Şarkıları Nelerdir?

Enes Batur’un birden fazla şarkısı bulunmaktadır.  Farklı albümleri ile de ön plana çıkan şarkıcının tüm şarkılarına Enes Batur Şarkıları indir linkine tıkayarak ulaşabilirsiniz.  Mustafa Ak ile yaptığı Aşkın t düeti en çok dinlenen şarkılar arasında yer almaktadır. bunun yanı sıra Despacito şarkısı ile de büyük beğeni toplayan şarkıcının en çok ilgi gören ve hit müzik listelerinde yer alan şarkısı ise Dolunay’dır.

Dolunay şarkısının birden fazla versiyonu bulunmakla beraber, Berkan Ural imzası taşıyan remix versiyonu hem hareketli hem de orijinaline göre daha uzundur. Remix olarak birden fazla versiyonu bulunan şarkının tüm versiyonları büyük beğeni toplamaktadır. Ayrıca Dolunay şarkısının Demo versiyonu da bulunmaktadır.

Kaya Giray ile yaptığı Gel Hadi Gel düeti, Öptüm Kanki Bye, Shape Of You (Parodi), Son Diss, Youtuberlerin Düşüşü (Parodi) şarkıcının diğer çalışmalarındandır.

Enes Batur Dolunay Şarkısı

Enes Batur’un Dolunay şarkısının birden fazla versiyonu bulunmakla beraber, hepsinin müziği farklı şekillerde çalışılmıştır. Bu sebeple de şarkının tüm versiyonları özellikle de genç kuşağın beğenisini kazanmaktadır. Enes Batur Dolunay indir linkine tıklayarak Dolunay şarkısının tüm versiyonlarına ulaşabilir, şarkıları dinleyebilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
İndirme işleminin herhangi bir kotası bulunmamakla birlikte, üyelik işlemi yapmanız da gerekmemektedir. Ücretsiz bir şekilde şarkıları indirerek, istediğiniz zaman internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dinleyebilirsiniz.

Şarkının bu kadar çok tutulmasının en büyük sebebi ise, sözlerindeki derin anlamlardır. Şarkı; sustu herkes sustu diye başlıyor. Her yer kural yıkın duvarları derken genç şarkıcı burada, toplumsal bir baskıdan söz ediyor. Kuralların insan hayatı üzerindeki baskıcı etkisine değinerek yanıma uğra bir yazı tura atalım, bükelim tüm kolları diyerek kuralları yıkmanın ve özgür bir hayat sürmenin mümkün olduğundan bahsediyor.

Kızgın güllerin üstüne düşmüş dolunayım ben mısrasının devamında ise; soldum bir kere geriye dönmem diyerek yaşamındaki sorunlardan, küskünlüklerden ve yalnızlıktan bahsediyor. Şarkıda aşk söylemleri de bulunuyor. Sevgiliye serzeniş yer alan şarkıda gençlerin ruh hali bir nebze de olsa aktarılmaya çalışıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Türkçe العربية English