Son Dakika Haberler

En Son Yeni Gelişmeler Antalyahaber.tv ile Yayında

Eklenme Tarihi: 30.06.2020 - 14:33

En Son Yeni Gelişmeler Antalyahaber.tv ile Yayında


Online habercilik konusunda birçok farklı gelişme yaşanıyor. En büyük gazete ve yayın grupları bile artık internet üzerinden faaliyetlerini devam ettiriyor. Gazete satın almak yavaş yavaş terk edilen bir alışkanlık haline gelmeye başladı. İşte bu yüzden online haber sitlerinin sayısında çok büyük bir artış var. Kervana haber antalya de eklenmiş durumda. Bu işletmeyi diğerlerinden ayıran birçok farklı şey var. Bunların başında ise iddialı açıklamaları geliyor. Özellikle akıllı cep telefonu üstünden de yayın yapması, sitenin beklentileri karşıladığının en açık kanıtı. Basın grubunun müdürünün, buna dair yaptığı açıklama önemli.

Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.


Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.


Güncel ve Doğru Habercilik
Antalya Haber, kentimizin yakında tanıdığı ve basın dünyasının içinden gelen birçok kişiye kadrosuna yer vermiş. Özellikle deneyim konusunda bir sıkıntısı olmayan ekibin tümü, genel basın ve yayın kriterleri ile ilkelerine uyumlu oldukları için beklentileri sonuna kadar karşılama konusunda iddialılar. Bunun yanı sıra ortak hedef doğru haberi yakalamak.


İşte bu yüzden etik olan birçok değer devreye giriyor. Yani herhangi bir gelişmeyi, içine tek bir yorum eklemeden kamuoyuna sunmak, sitenin temel misyonlarından birisi. İki taraflı bir haber politikasının olduğunu hemen söyleyelim. Medya grubunun müdürü tarafından da çok açık bir biçimde belirtildiği gibi habercilik; bu niteliğe sahip olan gelişmelerin öznel yargılar olmadan aktarımıdır. Aynı zamanda, sorunların gündeme taşınarak, yetkili mercilerin bundan haberdar olmasını sağlamaktır. İşte bu açıdan bakıldığında yeni açılmış bu haber sitesinin kendisine çok kritik bir rol biçtiğini görüyoruz. Tüm bunların altından kalkma potansiyeline sonuna kadar sahip olan site, çok kısa bir zaman içinde iyi işlere imza atmanın sağlamış olduğu haklı gururu yaşıyor.


Haber Antalya İçeriği Zengin ve Tatmin Edici
Antalya Haber Tv sitesinde birçok farklı haber kategorisinin olması içeriğin ne kadar zengin olduğunun en büyük kanıtı. Siteye erişim sağlar sağlamaz, özel tasarlanmış olan haber menülerini kullanabilirsiniz. Son derece başarılı olan altyapı sayesinde tek bir tıkla erişime ulaşmak çok kolay olacak. Dünyada en son neler oldu ve bitti diye çok büyük bir merak içinde olanlar da bunun yanıtını siteden alıyorlar. Turizm, manşetler, bölge, yaşam, ekonomi, sağlık, güvenlik, spor, kültür ve sanat, medya ile magazin başlıklı haberler, siteye girecek olan okuyucuları bekliyor. Zengin içerik ayrıca Web TV ve foto galeri gibi iki değişik menüyle de taçlandırılmış.


https://www.facebook.com/antalyahabertv/
https://twitter.com/Antalya_HaberTV
https://www.instagram.com/antalyahabertv/

Türkçe العربية English