Son Dakika Haberler

Elektronik Sigara Seçimi Nasıl Yapılır?

Eklenme Tarihi: 25.05.2020 - 15:19

Elektronik Sigara Seçimi Nasıl Yapılır?

Elektronik Sigara Seçimi Nasıl Yapılır?

Her geçen gün Elektronik Sigara sektörü büyürken, her marka yeni yeni ürünler geliştirerek pazara çıkarıyor. Ürün yelpazesi genişledikçe elektronik sigara almak isteyenlerin de kafasında “Acaba hangi elektronik sigara ile başlamalıyım?” Ya da eğer kullanıcı ise ”Hangi elektronik sigaraya geçiş yapmalıyım?” gibi sorular oluşur.  Aslında hayatımıza elektronik sigaranın girişi çok eski değildir ortalama 15-20 senelik bir geçmişi vardır.  Ancak bu sektör oldukça hızlı gelişmektedir. Bu makalemizde size yol gösterici olmasını umduğumuz elektronik sigara seçerken dikkat edilmesi gerekenler ve uygun model seçimi konusunda küçük anekdotlardan bahsetmek istiyoruz.


Size göre Elektronik Sigara Seçimi Nasıl Olmalı?
Eğer siz bir sigara tiryakisi iseniz ve sigarayı bırakmayı hedefliyorsanız, elektronik sigara bu konuda size oldukça yardımcı olacaktır. Ancak doğru seçimi yaparsanız… Bir de altını kalın bir çizgiyle tekrar çizilmesi gereken bir durum var ki, o da elektronik sigara kullanırken normal sigara kullanımını beraberinde kesinlikle yapmamanız… Sigarayı yeni bırakanlar için bu süreç oldukça zorludur. Ancak elektronik sigara bu zorlu süreci atlatmanıza yardımcı olabilir. Hem size hitap edebilecek hem de doğru elektronik sigara seçimi nasıl yapılır? Bunun için en önemli anekdot sigara kullanırken ki günlük sigara tüketiminizdir.
Günlük sigara tüketiminiz 10 sigaranın altındaysa siz bir sosyal içici ve seviye 1’siniz.
Günde bir paket sigara içiyorsanız, seviye 2’sinizdir.
Seviye 3 olmanız için günde 1 paketten daha fazla tüketiyorsunuz demektir.
Sigara içiminizden yola çıkarak belirlediğiniz seviyeniz, hem elektronik sigara hem de likit seçimlerinizi kolaylaştıracaktır. Eğer siz bir nargile içicisiyseniz ve elektronik sigaraya geçiş yapmak istiyorsanız sadece likitinizin nikotinsiz olmasına dikkat etmelisiniz.


Elektronik Sigara Modeli Seçimi
Elektronik sigaradan verim alabilmek için önceliğiniz sigarayı tamamen bırakmanızdır. Elektronik sigara kullanmaya başladığınız zaman vücudun ihtiyaç duyduğu nikotin düşük seviyelerle zaten alacaksınız.

Elektronik sigara seçimi içinse öncelikle belirlemeniz gereken bütçenizdir. İkinci etapta ise görünüm ve tasarıma odaklanmalısınız. Kalem elektronik sigara ya da mod elektronik sigara seçiminizi ürünlere bakarak hangisini kendinize yakıştırdığınıza göre karar verin.
Elektronik sigara her zaman normal sigaradan daha ekonomik olacaktır. Sadece bir kez alacağınız elektronik sigara, daha sonra da alacağınız likitler sizi uzun zaman idare edecektir.
Burada önemli olan bir başka husus da içim tarzınızın belirlenmesidir. Elektronik sigarada iki tür içim tarzı bulunur.

*Sigara çekim
* Ciğer çekim

Sigara çekimi, sigara taklidi bir içim modeli iken, ciğer çekimi güçlü buhar çıkarılabilen bir içimdir. Bu ayarlamaları elektronik sigaranız üzerinde kendiniz gerçekleştirebilmektesiniz.
esigaraniz.com deneyimli ekibi size elektronik sigara seçiminizde, likit seçiminizde ya da yan ürünler konusunda yardımcı olmak için sizleri bekliyor.
 
 
Türkçe العربية English