Son Dakika Haberler

E – Sigara Kullanmanın Avantajları

Eklenme Tarihi: 29.03.2020 - 16:46

E – Sigara Kullanmanın Avantajları


E- sigara son zamanların en iyi cihazlarından biridir. Tütün kullanıcıları için özel olarak üretilen bu cihazlar kısa sürede sigarayı bırakmanıza yardımcı olacaktır. İçinde az miktarda nikotin içerir, bu nikotin sayesinde kişilerde sigara isteği azalır. Yine içerisinde farklı aromalar mevcuttur. Bu aromalar likit ile sağlanır, yani istediğiniz meyve aromasını elektronik sigaranın içine ekleyebilirsiniz. En sevdiğiniz meyveleri ekleyerek damak tadınızı sigaraya göre daha hoş tutabilirsiniz. Elektronik sigara çok sigara içen kişiler için ya da az miktarda sigara kullanıcıları  için üretilmektedir. Burada cihazı şarj ettikten sonra kullanabilirsiniz. Yanınızda çakmak ya da kibrit taşımanıza da gerek yoktur. Çantanızda, cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz.


Elektronik Sigara Modelleri
Elektronik sigara modelleri oldukça fazladır. Bayanlar için, erkekler için ve kendi stiline sahip kişiler için farklı modeller üretilmiştir. Farklı modelleri inceleyecek olursak;

 
  • Clic vapor pod starter kit; ürün kalem şeklindedir, kullanımı kolaydır ve gri rengi ile farklı bir taraza da sahiptir.
  • Hotcig kubi pod; gerçek sigaradan daha kalındır, mat siyah renge sahiptir. İnce yapısı ile ceplerde kolaylıkla taşınabilir.
  • Vaporresso luxe; bu cihazlar farklı renklere sahiptir. Kalem modellerden daha kalındır. Bir parfüm şişesini andıran görselliğe sahiptir. Düz renklerinin yanında farklı desenlerde de modelleri vardır.
  • Justforg q 16 starter kit elektronik sigara modelli; tutması kolay ve usb ile kolaylıkla şarj edilebilir. Metalik gri ve mat siyah renge sahiptir. Hem bayanlar için hem de erkekler için kullanıma uygundur.

Tüm modellerin yanında daha pek çok modeller de mevcuttur. İstediğiniz tüm modelleri site üzerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. https://elektroniksigarashop.info/elektronik-sigara sigara modellerine ek olarak farklı tatlarda aromalı kitler mevcuttur.


E Sigaralarda Pil Batarya Ömrü Ne Kadardır?
E – sigaralardaki pillerin uzun ömürlü olması kişilerin sigarayı bırakmaları için önemlidir. Her sigarayı bırakmak isteyen kişi öncelikle e sigarayı şarj etmeleri gerekir. Tüm gün kullanılabilecek olan bu cihazlar için yedek batarya da kullanabilirsiniz. Eğer cihazınızın pil ömrü bitmiş ise e sigara marka ve modeline göre de pil seçip hemen sipariş verebilirsiniz.
 
 
Türkçe العربية English