Son Dakika Haberler

Airsoft Oyunu

Eklenme Tarihi: 12.11.2019 - 16:58

Airsoft Oyunu

Airsoft Oyunu
 
Günümüzde oldukça popüler olan airsoft oyunu özellikle ülkemizde son zamanlarda yoğun bir ilgi görmeye başlamıştır. Bu durum ülkemizin çeşitli şehirlerinde airsoft gruplarının kurulmasını sağlarken aynı zamanda daha fazla kitleye de ulaşabilmesini sağlamıştır. Özellikle günün yoğunluğundan kurtulmak ve bir nebzede olsa rahat nefes alabilmek için oldukça faydalı bir oyun olarak değerlendirilmektedir. Aynı zamanda günümüzde ki birçok bilgisayar oyununun da gerçek hayatta oynayabilme imkanını elde etmiş olacaksınız. Özellikle savaş oyunları gibi bilgisayar ve telefon oyunlarının birebir olmasa da oldukça iyi bir şekilde simüleedilmiş hali olarak değerlendirilebilir. Airsoft tabanca ise bu tür oyunlarda en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer al.aktadir.

Airsoft Oyunu Nedir?
Airsoft oyunu genel olarak incelendiğinde askeri teçhizatlarla oynanan bir askeri similasyon oyunu olarak tanımlanabilmektedir. Bu oyunda airsoft tabanca ya da farklı askeri mühimmatlar kullanılarak askeri bir operasyonun simüle edilmesi sağlanmaktadır. Bu oyun oldukça heyecanlı olduğu kadar gerçekçi bir yapıya sahip olmasıyla da oldukça yoğun ilginin oluşmasını sağlamıştır. 

Airsoft oyunu genellikle Paintball oyunu ile de karıştırılabilmektedir. Genel platform ve teçhizat bakımından incelendiğinde oldukça farklı olsalar da amaçları aynı şekilde gelişen oyunlar olduğundan dolayı bir birleriyle sık bir şekilde karıştırılabilmektedir. Paintball oyununda silahın içerisine yerleştirilen boya topları bulunuyorken Airsoft oyununda plastik mermiler kullanılmaktadır. Bununla birlikte oyunlarda kullanılan silahlarda oldukça farklıdır. Paintball oyununda kullanılan silahlar genel olarak aynı görüntüye sahipken Airsoft oyununda gerçeğine birebir benzeyen ve oldukça farklı modellerde tasarlanmış olan silahlar kullanılmaktadır. 

Airsoft Oyununda Neler Önemlidir?
Airsoft oyununda dikkat edilecek en önemli unsur ekipmanlardır. Bu ekipmanların doğru bir şekilde seçilmesi ve kullanılması gerekmektedir. Oyunun daha keyifli oynanmasının yanı sıra oyunun kazanılması adına da önemli bir karar olacaktır. Bu aksesuarlar aynı zamanda kullanım alanına göre de farklılıklar gösterebilmektedir. Gerçekleriyle birebir aynı şekilde tasarlandıkları için de oldukça fazla çeşidin elde edilmesi sağlanacaktır.

Airsoft Aksesuarları
Airsoft oyununda gerçek dünyada kullanılan askeri teçhizatların tamamı kullanılabilmektedir. Bunun için gerekli çalışmaların yapılmış ve üretimlerin tamamlanmış olması yeterli olacaktır. Genel anlamda bakıldığında askeri alanda kullanılan tüm teçhizatların birebir aynısı  Airsoft oyununda kullanılabilmektedir. Bunun için istediğiniz silahların, tabancaların ve aksesuarların neler olduğunu oyuna başlamadan önce belirlemeli ve bu belirlediğiniz konsept üzerinde çalışmalar yapmanız yeterli olacaktır. Bununla birlikte bu silahların ve aksesuarlarının nasıl kullanılacağını da oldukça iyi biliyor olmanız sizin için büyük bir avantaj oluşturacaktır. 

Airsoft oyununda kullanılan ya da kullanılmasını istediğiniz tüm silah, tüfek ve aksesuarlar için Kolay Av olarak sizlere yardımcı oluyoruz. Özellikle birbirinden özel tasarımların hayata geçirilebilmesi ve Airsoft oyununda kullanılarak, gerçek hayattaymış hissini yakalayabilmenizi sağlıyoruz. Gerçek askeri teçhizatları aratmayacak kalitede ve görünümde olacak şekilde hazırlanan birbirinden güzel Airsoft aksesuarını kullanarak daha keyifli bir oyun süreci yaşamanıza yardımcı oluyoruz.
 
 
 
 
Türkçe العربية English