Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sabri Ülker Vakfı Yayınları evde kalan çocukların gelişimini kitapla destekliyor

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Sabri Ülker Vakfı Yayınları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evde kalınan bu süreçte faydalı bilgileri eğlenceli bir biçimde aktaran kitaplarla çocukların gelişimini destekliyor.


Vakıftan yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan Dünya Çocuk Kitapları Günü kapsamında çocukları daha fazla okumaya teşvik etmek isteyen Sabri Ülker Vakfı Yayınları, "Evde kal, bol bol kitap oku." çağrısında bulundu.


Vakfın, 10 yaş üstü çocuklar için yayınladığı "Acayip Bilim ve Eğlenceli Deneyler" serisi, çocuklara bilimsel gerçekleri eğlenceli bir şekilde kavratıyor. "Muhteşem Kuvvetler ve Özellikleri", "Parıltılı Işıklar ve Özellikleri", "Kokuşmuş Gazlar ve Özellikleri" ile "Mucizevi Vücudumuz ve Özellikleri" kitaplarıyla çocuklar, bilimin gizemli dünyasında heyecanlı bir yolculuğa çıkıyor.


- Kukuli ile kişisel temizliğin ve dengeli beslenmenin önemini öğreniyorlar


Kukuli serisi de çocuklara eğlenceli ve öğretici bilgiler sunuyor. "Kukuli Dengeli Beslen Doya Doya Eğlen" ve "Kukuli Sağlıklı Yaşa Doya Doya Oyna" kitaplarıyla çocuklar, kişisel temizliğin ve dengeli beslenmenin önemini öğretirken, aynı zamanda keyifli zaman geçiriyor.


İçinde boyama, bulmaca, deney, yapıştırma gibi birçok oyun bulunan seri, çocukların el becerisini ve dikkat gelişimini artırmaya da katkıda bulunuyor.


- "Elif" serisi için online okuma ve dinleme imkanı


Sabri Ülker Vakfının sağlıklı yaşam bilincinin çocuk yaşlarda kazandırılması amacıyla okul öncesi çocuklara yönelik çıkardığı "Elif" serisi ise birbirinden güzel konularıyla çocukların hayal dünyasını genişletiyor. "Bir Park Macerası", "Havuçlu Kovalamaca", "Sevimli Ejdarha" gibi seride birbirinden ilginç pek çok konu işleniyor.


"Elif" kitaplarını, vakfın 8 senedir Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü ve binlerce çocuğa ücretsiz aktivite kitabı sağladığı Yemekte Denge Eğitim Projesi'nin internet sitesinden okumak ya da sesli kitap olarak dinlemek de mümkün.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English