Son Dakika Haberler

-Genel Başkan Yardımcısı Bayraktutar: "İsrail, ramazan ayında tüm insani değerleri bir kez daha ayaklar altına almış, katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "İsrail, ramazan ayında tüm insani değerleri bir kez daha ayaklar altına almış, katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir" dedi.

Memur-Sen tarafından Gazze'ye destek eylemi düzenlendi. İsrail Konutu önünde toplanan Konfederasyon üyeleri, İsrail aleyhine çeşitli sloganlar attı.

Bayraktutar, burada yaptığı konuşmada, İsrail'in 5 gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırdığını, seyir halindeki otomobilleri havaya uçurduğunu, çocukları katlettiğini, camiden çıkanlara kurşun yağdırdığını dile getirdi.

Saldırılar sonucunda yüzlerce kişinin öldüğünü, binlerce kişinin yaralandığını belirten Bayraktutar, "İsrail, ramazan ayında tüm insani değerleri bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir" diye konuştu.

İsrail'i kınadıklarını ve lanetlediklerini bildiren Bayraktutar, "Sabretmek boyun eğmek değil, direnmektir. Ne var ki son saldırılarla sabır taşı çatlamıştır. Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için kahrolsun İsrail" ifadelerini kullandı.

Yaşananlara sessiz kalan İslam ülkeleri ile uluslararası camiayı da eleştiren Bayraktutar, İsrail'in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmanın zulme ortak olmak anlamına geldiğini söyledi.

 Bayraktutar, "ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. İslam İşbirliği Teşkilatı da en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Bu ülke ve kurumları insanlık suçuna ortak oldukları için kınıyoruz" dedi.

Müslüman kanı akıtan, insanlık onurunu ayaklar altına alan İsrail ve destekçilerini lanetlediğini ifade eden Bayraktutar, "Biz tarafız, tarafımız insanlık, her türlü zulmün karşısındayız. Vakit, Mescid-i Aksa ve Kudüs için ayağa kalkma, kardeşlerimize sahip çıkma vaktidir. Hepimizin onurunu korumak için şehit düşen kardeşlerimizin yanında olma vaktidir. Karada, denizde, intifada, her yerde" diye konuştu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English