Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Madende ağabeyi ölen çocuğun yüzünü Beşiktaşlı Tolga güldürdü

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren Hakan Taşdemir'in 11 yaşındaki kardeşi Veli Taşdemir'e kendi imzaladığı formayı hediye etti Tolga Zengin: "Veli bizim de evladımız, elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kısmet olursa maç izlemeye de İstanbul'a gelecek" Veli Taşdemir: "Beşiktaşlıyım ve en sevdiğim oyuncu da Tolga. Forma istemiştim ama kendisi gelmiş"

Anadolu Ajansı haberine göre;
BALIKESİR (AA) - ZAFER AKPINAR - Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitiren Hakan Taşdemir'in 11 yaşındaki kardeşi Veli Taşdemir'e kendi imzaladığı formayı hediye etti.

Balıkesir'in İvrindi ilçesinin kırsal mahallelerinden Çatalan'dan 11 işçi, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybetti. Bu mahalleden olan ve yaşamını yitiren işçilerden Hakan Taşdemir'in 11 yaşındaki kardeşi Veli Taşdemir'in yüzü, günlerden sonra Tolga sayesinde güldü. Ağabeyinin ölümünden dolayı büyük üzüntü yaşayan Veli, çok sevdiği Beşiktaşlı oyuncu Tolga'yı karşısında görünce mutlu oldu.

İl Emniyet Müdürü Feridun Boz'un odasında, "Veli kardeşime sevgilerle" yazdığı ve imzaladığı formayı Taşdemir'e hediye eden Tolga Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boz'un girişimleriyle böyle sevindirici bir olaya imza attıklarını söyledi.

Veli'nin kendilerinden forma istediğini ancak göndermek yerine gelmeyi tercih ettiğini dile getiren Tolga Zengin, "Veli bizim de evladımız. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bundan sonra da antrenmana davet edeceğiz. Kısmet olursa maç izlemeye de İstanbul'a gelecek" dedi.

Arkasında "Veli Taşdemir" yazılı Beşiktaş formasını üzerine giydikten sonra büyük mutluluk yaşayan Veli ise "Beşiktaşlıyım ve en sevdiğim oyuncu da Tolga. Forma istemiştim ama kendisi gelmiş. Çok mutlu oldum" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Feridun Boz da Soma'daki maden faciasından sonra hayatını kaybeden İvrindili işçilerin ailelerine Vali Ahmet Turhan ile ziyaretler yaptıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Vali bey, Veli'ye hangi takımı tuttuğunu sormuş. O da Beşiktaş olduğunu söylemiş. Bu konu bana ulaştı. Veli'yle görüştüğümde bana Tolga'dan forma istediğini söyledi. Ben de uzun süredir görüştüğüm Tolga'ya durumu anlattım. Kendisi bizi kırmadı, hatta forma göndermek yerine gelmeyi tercih etti. Milli takım kampına gittiği için biraz gecikmeli geldi ama yine de Veli'yi çok sevindirdi."

Tolga, sohbet ettiği Veli'ye ihtiyacı olduğunda her zaman kendisini arayabileceğini belirterek, beraberindeki öğretmenine cep telefonu numarasını verdi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English