Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca: Gençlerimizin enerjisi bize güç veriyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Beyşehir’de düzenlediği kampta gençlerle buluştu. Gençlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Şehri inşa ederken nesli ihmal etmemek adına daima gençler için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Hasan Kılca: Gençlerimizin enerjisi bize güç veriyor
Gençlerin birbirinden farklı etkinlikle keyifli ve verimli vakit geçirmelerini amaçlayan Karatay Belediyesi gençleri kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirecek fırsatlar oluşturmak için etkinliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, lise öğrencilerini bir araya getirdiği gençlik kampı programı düzenledi.
Beyşehir’de düzenlenen kamp programına Karatay Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubunda bulunan Ali Ulvi Kurucu AİHL, Çumralıoğlu Vakfı AİHL, Sadrettin Konevi AİHL okul ve sınıf temsilcileri katıldı. 
GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİ KAMP PROGRAMI İLE MORAL BULDU
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Beyşehir’de düzenlediği kampı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Başkan Hasan Kılca’ya Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, Karatay Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuçcu eşlik etti.  Sportif ile kültürel etkinliklerin yanı sıra birçok konuda eğitimin verildiği kampta Başkan Hasan Kılca, gençlerle sohbet edip sportif aktivitelere de katıldı. 

GENÇLERİMİZ İLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK
Lise öğrencileri ile buluştukları kamp programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca gençlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek; şehir ile ilgili dertlenen gençlerin enerjilerinin kendilerine güç verdiğini söyleyerek güzel bir kamp programı ile moral depolamalarını istediklerini kaydetti.
Hasan Kılca şöyle devam etti: “Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlik gerçekleştiriyor. Gençlik Meclisi’mize tüm yetkileri verdik ve onlarla daha güzel bir gelecek kuracağız. Bugün de gençlerimizle doğayı keşfettik, güzel bir gezi yaptık, sportif ve kültürel etkinliklerle buluştuk. Bundan sonraki süreçte de gençlerimizin sosyal yaşamında olumlu bir etki yaratmak, zararlı tüm alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz.”

KARATAY’IN GELECEĞİ İÇİN GENÇLERİMİZE İHTİYACIMIZ VAR
Karatay Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubunda olan gençlerden çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Hasan Kılca, şehri inşa ederken nesli ihmal etmemek adına daima gençler için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Gençlerin Karatay ile ilgili çalışma ve düşüncelerini çok önemsediğini vurgulayan Hasan Kılca; “Gençlerimiz ne kadar iyi yetişirse geleceğimiz de o kadar güvendedir. Çalışma Grubundaki gençlerimiz bugün yaptığı çalışmaların, ayırdığı vakitlerin güzel bir yatırım olarak gelecekte kendilerinin faydasına döndüğünü görecekler. Gençlerimizin ilçemize katabileceği, biz yöneticilere ufuk açabileceği onlara da tecrübe olacak çalışmalarına ihtiyacımız var. Karatay için gençlerimizden ümidimiz ve beklentimiz var” ifadelerine yer verdi. 

BABUÇCU: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA
Hem öğretici hem de eğlenceli bir kamp yaptıklarını söyleyen Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuçcu; “Gençlere vakit ayırarak kampımıza gelen ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hasan Kılca Başkanımıza Gençlik Meclisi olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca kampa katılan arkadaşlarıma gösterdikleri gönüllülük ve duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 
Kamp programı için Karatay Belediyesi’ne teşekkür eden gençler de kampın çok faydalı geçtiğini belirterek, düzenlenen sportif faaliyetler ve kültürel içerikler ile yeni şeyler öğrenerek kendilerini geliştirme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 1
  • 3
  • 4
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Ahmet
    2 yıl önce

    Başkanım şu küçük kumköprü caddesinede bi el atın artık... yolun yarısı yapıldı, yarısı duruyor. Tam iki sene oldu, ne çalışan var ne ilgilenen var... heryer çukur taş çakıl... çocuklar okula gidemiyor...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English