Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı Açılış Töreni'ne katılacak, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek.


(Rize/14.00/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ATO Congresium'da gerçekleştirilecek Türk Kızılay 103. Olağan Genel Kurulu'na katılacak.


(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)




YASAMA YÜRÜTME SİYASET


1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ata Sahne'de düzenlenecek 5. Uluslararası Eğitim Forumu'na katılacak.


(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ermenek ilçesinde esnaf ve belediye ziyaretinde bulunacak, park açılışı yapacak, temel atma törenine ve Türk Dil Bayramı kutlamasına iştirak edecek.


(Karaman/10.30-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Uluslararası Aile Sempozyumu'na katılacak.


(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)




EKONOMİ FİNANS


1- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Rize-Artvin Havalimanı ve Çay Çarşısı açılış törenlerine iştirak edecek.


(Rize/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanı açılış törenine katılacak.


(Rize/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


3- Kuşadası Körfezi Deprem Araştırma 2. Seferi ön sonuçları, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal'ın da katılacağı toplantıyla paylaşılacak.


(İzmir/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)




DÜNYA DİPLOMASİ


1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Gayrıresmi Toplantısı'na katılacak.


(Berlin) (Fotoğraflı-Görüntülü)




GÜNCEL


1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türk Devletleri Teşkilatı Medya ve Enformasyondan Sorumlu Bakanlar ve Üst Düzey Yetkililer 4. Toplantısı"na katılacak.


(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda düzenlenecek 5. Aile Forumu açılış programına iştirak edecek.


(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)




SPOR


1- Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta Yukatel Kayserispor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak.


(Kayseri/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


2- Spor Toto 1. Lig'de 37. hafta maçlarının tamamı yapılacak. MKE Ankaragücü-Beypiliç Boluspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor-Altaş Denizlispor, Eyüpspor-Kocaelispor, Altınordu-Balıkesirspor, NasaDoge Menemenspor-Gençlerbirliği, Manisa FK-Tuzlaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ankara Keçiörengücü, Yılport Samsunspor-İstanbulspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor-Bursaspor karşılaşmaları oynanacak.


(Ankara/İstanbul/İzmir/Manisa/Erzurum/Samsun/Balıkesir/16.00) (Fotoğraflı)


3- Uluslararası Boks Birliği (IBA) Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda Ayşe Çağırır ve 75 kiloda Büşra Işıldar, çeyrek finale yükselmek için mücadele verecek.


(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)


4- ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off çeyrek final serisinde Gaziantep Basketbol ile Darüşşafaka, Galatasaray Nef ile de Bahçeşehir Koleji ilk maçlarda karşı karşıya gelecek.


(Gaziantep/18.00/İstanbul/20.30) (Fotoğraflı)


5- Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek final mücadelesi 2 maçla başlayacak.


6- Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 20. hafta maçları yapılacak; Erkekler Süper Ligi'nin 25. haftası tek maçla başlayacak.




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English