Son Dakika Haberler

Giresunspor, Sözeri ile çıtayı yükseltti

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 14:03

PTT 1. Lig'de 5 maç hafta önce düşme düşme korkusu yaşayan Giresunspor, yeni teknik direktör Erkan Sözeri ile son 4 maçını da kazanarak zirveye yaklaştı Teknik direktör Sözeri: "Süper lig söylemlerini dile getirmeden her maça güzel hedefler koyarak, her maça ayrı önem vererek hazırlanmak hedefimiz"

GİRESUN (AA) - GÜLTEKİN YETGİN - PTT 1. Lig'de ilk sekiz haftada 9 puanla düşme hattına yaklaşan Giresunspor, teknik direktör Erkan Sözeri'nin göreve gelmesi ile son 4 maçını kazanarak liderle arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

Karadeniz ekibi, dokuzuncu haftada göreve gelen Erkan Sözeri ile ilk maçından yenilgiyle ayrılsa da bu karşılaşmadan sonra oynadığı 4 maçı da kazanarak 12 puan topladı.

Giresunspor'un 21 puanla ligde 6'ncı sıraya yükselmesi, kentteki havayı da olumlu yönde değiştirdi ve yeşil-beyazlı taraftarlarda Süper Lig'e yükselme beklentisi oluştu.

Teknik direktör Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdan beklentilerin yükselmesinin kendilerinin sorumluluklarını daha çok artırdığını belirterek, Giresun taraftarını mutlu edebildiklerinde kendilerinin de mutlu olduğunu söyledi.

Göreve geldiğinde takımın oyuncu karakter grubuna ufak dokunuşlar yaptıklarını ifade eden Sözeri, "Hiç süre almayan, kadro yapmayan Dodo'yu oynattık, Cihan uzun zamandır oynamıyordu, Hüsamettin oynamıyordu, genç oyuncularımız  da öyle. Takımda tatlı bir rekabet ortamı oluşturduk" dedi.

Sözeri, oyunculara iyi olanın formayı giyeceğini anlattıklarını dile getirerek, "Oyuncularımızın motivasyonunu iyi tuttuk. Bunları bir araya getirdiğiniz zaman son dört maçı çok güzel bir şekilde geçtik, şimdi işlerimiz daha zor. Rakipler daha farklı hazırlanacaklar, beklentilerin yükselmesi bizim sorumluluğumuzu daha fazla artırdı" diye konuştu.

Hedeflerinin hep üst sıralar olduğunu belirten Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bence süper lig söylemleri için çok erken. Çünkü puanlar birbirine çok yakın. Süper lig söylemlerini dile getirmeden her maça güzel hedefler koyarak her maça ayrı önem vererek hazırlanmak hedefimiz. Yoksa 'bizim hedefimiz kesinlikle süper lig' dersek oyuncularımız bu baskıyı kaldıramayabilir, camiamız kaldıramayabilir. Büyük bir sorumluluk süper lige yürümek ama böyle yürüdüğümüz zaman da süper lig için hayır demeyeceğiz."

Hedef ne olursa olsun oynanan maçın bir final olduğuna dikkati çeken Sözeri, "Süper lig olur, düşmeye de olur her maç finaldir. Her maç bizim için özel ve önemli. Hiç bir takımın, hiç bir maçın farkı yok. Zaten böyle bakarsak başarılı oluruz. Bu tarz düşünmezseniz, takım ayrımı yaparsanız o zaman sıkıntılar yaşarsınız. Biz bunu engellemek adına özel bir gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”