Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Eskişehirspor'a puan silme cezası verilmesi

Kulüp başkanı Osman Taş: "Dilencilik yapmayacağız, hep birlikte dürüstçe çalışarak, emek vererek ve sabırla bu işlerin altından kalkacağız" "Kaan başkana atılan iftiraya itibar etmiyoruz. Anlaşamadığımız konular olmuştur ama bunu yapacağına kesinlikle inanmıyoruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;


ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da kulüp başkanı Osman Taş, eski futbolcuları Sebastian Pinto'nun alacaklarıyla ilgili başvurusu üzerine FIFA tarafından kulübe 6 puan silme cezası verilmesine ilişkin, suçlu ya da suçlular aramanın şu an için fayda vermediğini belirtti.

Taş, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, sürecin geçmiş yönetimlerin bilgisi dahilinde olduğunu belirterek, benzer başka dosyaların da varlığının herkesçe bilindiğini aktardı.

Söz konusu olayda beklenmeyen şeyi, "alacaklının vekili avukatın anlamsız hareketi ve menajerinin buna seyirci kalışı" olarak nitelendiren Taş, şunları kaydetti:

"Kaan Ay'ın başkanlığı döneminde konu ötelenmiş ve 8 Temmuz'a kadar çözüm için süre alınmıştı. Avukat benimle şahsen görüşmeden bu son hareketi yapmış ve sonrasında yüz yüze görüşmemizde neden olarak Kaan Ay ile yaptığı son görüşmeyi bahane etmiştir. Kendisi, biz göreve geldikten sonra Kaan Ay'ı aramış ve başkan da sağ olsun bize yönlendirmiştir. Avukatımız ile bu avukat görüşüp 8 Temmuz öncesi konuyu karşılıklı çözmek için bir araya gelinmesine karar vermişlerdir. Sonrasında tekrar Kaan başkanı arayarak konuştuğunu kulüp avukatına ulaşamadığını ve bu arada başkanın kendisine ödeme ile ilgili olumsuz görüş bildirdiğini beyan etmiştir. Biz, bu son görüşmede Kaan başkana atılan iftiraya itibar etmiyoruz. Kaan Ay ile görev yaptık. Anlaşamadığımız konular olmuştur ama bunu yapacağına kesinlikle inanmıyoruz. Hepimizin ailesi, sevenleri var, iftiralara müsaade etmeyelim."



- "Birkaç aylık plan ile gelmedik"



Taş, birilerinin içeriden ve dışarıdan her türlü aleyhte çalıştıklarına emin olduklarını anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Biz birkaç aylık plan ile gelmedik. Kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz var. Bazıları uygulanmaya başlandı. Dilencilik yapmayacağız, hep birlikte dürüstçe çalışarak, emek vererek ve sabırla bu işlerin altından kalkacağız. Bu sebep ile tüm Eskişehirsporlulardan ricam, hep beraber omuz omuza bu mücadeleyi verelim. Toprağa düşene kadar."




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English