Son Dakika Haberler

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Ankara’da bir dizi programa katıldı. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’in eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen Ereğli İlçe Teşkilatı, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü.

Ereğli’den Ankara’ya çıkarma
Ankara’da Ereğli Rüzgarı esti. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları Ankara’da bir dizi programa katıldı. Belediye Başkanı Özgüven ve Belediye Başkan Adayı Erdal programlarda bir arada olarak birlik beraberlik mesajı verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EREĞLİ’YE SELAM

İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Belediye Başkanı Özgüven, Belediye Başkan Adayı Erdal ve teşkilat mensupları, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’in eşliğinde ilk olarak AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen teşkilat mensupları sık sık ‘Ereğli burada, Reisinin yanında’ sloganları atarak grup toplantısına renk kattı. Grup toplantısının ardından Milletvekili Etyemez, İlçe Başkanı Dursun, Belediye Başkanı Özgüven, Belediye Başkan Adayı Erdal ve teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ereğli’den gelen misafirlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ereğli’ye ayrı bir önem verdiğini kaydeden Erdoğan, tüm Ereğlili vatandaşlara selam söyledi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI VE MİLLETVEKİLLERİYLE TOPLANTI

Cumhurbaşkanıyla yapılan görüşmeden sonra 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde terör örgütü FETÖ’nün TBMM’de bombaladığı yerleri gezen AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Milletvekili Etyemez ile birlikte Genel Kurul çalışmalarını izledi. Teşkilat mensupları, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı ve Halil Etyemez ile toplantıda bir araya geldi. Toplantının gündemi 31 Mart seçimleri oldu.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Konya’nın Türkiye’nin özeti olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerinde de AK Parti’nin Konya’da rekor kıracağına inandığını söyledi. Ereğli’ye ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Erkan Kandemir, AK Parti’nin seçimleri kazanmasıyla yatırımların süreceğinin, Ereğli’nin ve Konya’nın hizmette şaha kalkacağının altını çizdi.

Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise her zaman önce millet, önce memleket dediklerini ifade ederek tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’ya ve ilçelerine ayrı bir önem verdiğini aktaran Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanının güvenini boşa çıkartmayacaklarını söyledi. Usta, en kısa sürede tüm milletvekilleri olarak Ereğli’ye giderek seçim çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.

Konya Milletvekilleri de toplantıda birer konuşma yaptı.

BAKAN KURUM’DAN DESTEK

Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İlçe Başkanı Dursun, Belediye Başkanı Özgüven, Belediye Başkan Adayı Erdal ve İlçe Teşkilatı, TBMM’deki temasların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Ereğli’nin ihtiyaçlarını dinleyerek not alan Bakan Murat Kurum, Ereğli’nin her zaman yanında olduğunu, vatandaşların refah seviyesini arttıracak tüm projeleri destekleyeceklerini açıkladı. Bakan Kurum, “Önümüzdeki günlerde inşallah Ereğli’de olacağım. Yatırımları ve Ereğli’mize yapmayı planladığımız yeni projeleri yerinde inceleyeceğiz. Bir ve beraber olarak Ereğli’mizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English