Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Binance Para Çekme 3 Dakikada Binance’den Nasıl Para Çekilir?

Binance Para Çekme 3 Dakikada Binance’den Nasıl Para Çekilir?

 

Kripto para yatırımı yapmak isteyenler için en iyi bitcoin sitesi olarak tanımlayabileceğimiz Binance’in Türkiye’de de yüz binlerce üyesi bulunuyor.  Durum böyle olunca da Binance’e ve kripto para ekosistemine yeni giren yatırımcılar, Binance’i nasıl kullanabileceklerini merak ediyorlar. Elbette Binance’in özellikleri saymakla bitmez ancak Binance üzerinden para çekme işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabını hep birlikte bulalım!
Yazımızın sonunda önemli ayrıntıları da belirttik. Lütfen notlara da göz gezdirin!

1.Adım: Binance Uygulamasına Giriş Yapın

Para çekmek istiyorsanız binance para yatırma işleminde de olduğu gibi ilk önce Binance mobil uygulamasına giriş yapmalısınız. Bu adımı tamamladıktan sonra ikinci adıma geçelim.

2.Adım: Cüzdan Butonuna Tıklayın


Binance’in mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda, en sağda yer alan “Cüzdan” butonuna tıklamanız gerekiyor.

3.Adım: Transfer Butonuna Tıklayın


Cüzdan butonuan tıkladıktan sonra ise sayfanın üst kısmında bulunan yatırma, çekme ve transfe butonları arasından “Transfer” butonuna tıklamalısınız. Ardından karşınıza çıkan ekran yukarıdaki gibi olacak.  Gönderilecek cüzdanınız spot cüzdanınız olacak, ilk başta bu ekran doğru gibi ama “Fonlama” yazan bölüme tıklayıp değiştirmeliyiz.

4.Adım: Alıcı Bölümünden Binance TR’yi Seçin



Fonlama yazan bölüme tıklayıp, göndermek istediğimiz hesabı seçeceğiz. Binance’den para çekmek için bir de Binance TR hesabınız olmalı. Binance TR, Binance’in Türkiye üzerinde hizmet veren kripto para borsası. Önce Binance ile Binance TR hesaplarınızı birbirine bağlamalısınız. Daha sonra Fonlama yazan bölüme tıklayıp, bunun yerine Binance TR’yi seçmelisiniz.

Ardından da Binance TR hesabınıza kaç tane USDT göndermek istiyorsanız miktar bölümüne yazıp “transfer” butonuna tıklayacaksınız.
Bu butona tıkladıktan sonra telefonunuza gelen SMS kodunu ve mail adresinize gelen kodu girmeniz gerekiyor. Daha sonra gönderdiğiniz USDT’ler anında Binance TR hesabınıza yatacak.

5.Adım: USDT’leri Bozdurup Türk Lirası Yapın


Binance’den Binance TR’ye gönderdiğiniz USDT’leri bozdurmanız gerekiyor. Yani USDT’leri TRY yapmalısınız. TRY, Türk Lirası anlamına geliyor. Al-Sat bölümünde USDT/TRY işlem çiftini seçtikten sonra bozdurmak istediğiniz USDT miktarını girip kırmızı “SAT” butonuna tıkladıktan sonra artık Türk Liralarınızı banka hesabınıza çekmeye hazırsınız.

6.Adım: Cüzdanınızda TRY’yi Seçip Çekme Butonuna Tıklayın


Son adımda yapmanız gereken şey ise Binance TR’de cüzdanınızdan TRY’yi bulup seçmeniz gerekiyor. Seçtikten sonra da kırmızı “Çekme” butonuna tıklayıp, kendinize ait olan banka hesabının IBAN adresini ve kaç TL çekmek istiyorsanız o miktarı yazmalısınız. Hepsi bu kadar!
 

Bilmeniz Gerekenler

Binance’den para çekmek için size ait olan tüm banka hesaplarına para transferi yapabilirsiniz. Ancak buradaki önemli olan nokta banka hesabının sizin adınıza açılmış olması.
Bilinmesi gereken bir diğer konu ise Binance’den para çekme işlemi yapacaksanız ve bunu 7/24 yapabilmek istiyorsanız VakıfBank veya Ziraat Bankası’nda hesaplarınız olmalı. Elbette diğer bankalarda bulunan hesaplarınıza da Binance’den para çekebilirsiniz. Ancak bu bankalara yapacağınız transferler iş günlerinde ve iş saatlerinde gerçekleşiyor. Mesela Binance’den paranızı hafta sonu çekmek istiyorsanız VakıfBank ya da Ziraat Bankası hesaplarınıza çekmelisiniz.

USDT de bilmeniz gereken bir diğer nokta. Binance’den para çekme isteyen Türk kripto para yatırımcıları genellikle kripto paralarını (Bitcoin, Ether, BNB vs.) USDT’ye çevirdikten sonra Binance TR hesaplarına gönderiyor. Daha sonra Binance TR’de USDT’leri TRY’ye çevirip banka hesaplarına çekiyor. USDT kripto para piyasasında değeri 1 USDT, yani stabil olan bir kripto para birimidir. 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 34
  • 7
  • 9
  • 5
  • 8
  • 4
  • 4
  • 4
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English