Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir’de 15 Temmuz coşkuyla kutlandı

Beyşehir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenerek coşkuyla kutlandı.

Beyşehir’de 15 Temmuz coşkuyla kutlandı
Beyşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program, ilçe protokolünün katıldığı şehitlik ziyareti ile başladı ve Çarşı Camisinde şehitler için mevlid-i şerif okutulması ile devam etti.

Vuslat Parkındaki festival alanındaki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yapılan Etkinlikler çerçevesinde geceye damga vuran lazer gösterisi ise vatandaşları hayran bıraktı.

Beyşehir Belediyesi tarafından tarihinde ilk defa Beyşehir Gölünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili görseller ve Türk bayrağı yansıtıldı.

Protokol konuşmalarında kürsüye gelen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, " Bu millet, “Toroslarda bir duman görürseniz bu vatan bölünmeyecek” diyenlerin yurdudur. 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulunan, bu vatana sinsice sokulmuş bu ülkenin kaderiyle oynamak için dini istismar eden, FETÖ denen paralel devlet yapısı karakterini gizli gizli topraklarımızın ve kurumlarımızın arasına kadar sokan ve kardeşi, kardeşe kırdıran hain saldırıyı hiçbirimiz hafızamızdan silmeyeceğiz.Biz de Hep birlikte bir bütün olursak, tek yumruk olursak, bu milleti bölemeyecekler. Bu milleti birbirine düşüremeyecekler. Türkiye Cumhuriyetin de bunları görmeyeceğiz diyorum. Çünkü 15 Temmuz bir halkın ayağa kalkışının günüdür" dedi. 
 

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ise, " Türk tarihine kara bir leke olarak giren 15 Temmuz 2016 darbe girişimine karşı yazılan 15 Temmuz destanının 4. yıl dönümüdür. Bu vesileyle buradan Ömer Halis Demir’e Allahtan rahmet diliyorum. 

Programda daha sonra Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı bir konser verdi. 15 Temmuz Destanı ve demokrasi zaferi belgeseli gösteriminin ardından 15 Temmuz ruhu ve şühedaya dua gerçekleştirildi. İlçe Müftülüğü programında ise Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından din görevlileri tarafından kaside ve ilahiler seslendirildi, üçlü sala okunarak şehitler için dualar edildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Beyşehir'de tüm camilerde sala okunmasının ardından son buldu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English