Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

6 kişinin öldüğü kavganın nedeni belli oldu

Adıyaman'da 6 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga ile ilgili soruşturmada iki aileden 6 kişi gözaltına alındı. Kavganın kaçak kazı ihbarı nedeniyle yapıldığı öne sürüldü.

6 kişinin öldüğü kavganın nedeni belli oldu
Sincik ilçesinin Çamdere köyünde geçen hafta pazar günü kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine jandarma operasyon düzenledi. Operasyonda kaçak kazı yapan Göğüs ailesi fertlerinden 5 kişi gözaltına alındı, sorgulamalarının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Göğüs ailesinin fertleri, ihbarı uzaktan akrabaları olan, daha önce de aralarında husumet bulunan Gözel ailesinin yaptığını öne sürdü.

Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü
Dün öğleden sonra husumetli olan iki aile fertleri, oturdukları Çamdere köyüne birkaç kilometre uzaklıktaki Kahta’ya bağlı Doluca köyü yakınlarında karşılaştı. Taraflar arasında kaçık kazı ihbarı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, iki aile fertlerinin telefonla aradığı yakınlarının da gelmesiyle silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı kavgayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, kavgaya müdahale ederek sonlandırdı. 

Bölgede geniş güvenlik önlemi alındı
Yaşanan olayın ardından Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'ndan da bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Olayın yaşandığı Doluca köyü ile tarafların yaşadığı Çamdere köyünü ablukaya alan jandarma ekipleri, köylere giriş ve çıkışı yasakladı. Polis ekipleri ise yaralıların tedavi gördüğü Kahta ve Adıyaman'daki hastanelerde yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Hayatını kaybeden 6 kişi toprağa verildi
Kavgada hayatını kaybeden 6 kişinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde yakınları tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden teslim alındı. Cenazeler jandarma eşliğinde Çamdere köyüne getirildi. Cenaze için gelenlerin araçla geçişine izin vermeyen jandarma, köye sadece yakın akrabalarının üst aramasını yaparak aldı. Kavgada yaşamını yitiren Mehmet Göğüs, İbrahim Göğüs, İbrahim Göğüs ve Yusuf Göğüs'ün cenazeleri, kılınan cenaze namazlarının ardından Çamdere Köyü Mezarlığı'nda yan yana defnedildi. Aynı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Gözel ile Mustafa Gözel'in cenazeleri ise Çamdere köyüne 2 kilometre uzaklıktaki mezrada bulunan mezarlıkta toprağa verildi.

Gözaltına alınan 6 kişinin sorgusu sürüyor
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kavga sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, olaya karıştığı belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Gözel ve Göğüs ailesine mensup isimleri öğrenilemeyen 6 kişinin Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgularının sürdüğü bildirildi. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtilirken, jandarmanın geniş güvenlik önlemi ise devam ediyor

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 1
  • 1
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English