Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tepki ve Highero'dan Hopi'ye özel NFT koleksiyonu

Hopi'nin 7'nci yaşında 7 farklı temaya odaklanan pasta dilimlerinden oluşan koleksiyon, OpenSea platformunda satışa çıkarıldı

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Hopi, rap müzisyeni Tepki ve grafiti sanatçısı Highero imzası taşıyan ve 7 özel pasta diliminden oluşan NFT koleksiyonunu OpenSea platformunda satışa sundu.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, "7-Bites" ismini taşıyan koleksiyonda NFT'ler, moda, finans, teknoloji, aşk, eğlence ve müzik gibi hayatın içinden temalar kullanılarak hazırlandı.


Marka, NFT'lerin satışından elde edilecek geliri, teknoloji dünyasında toplumsal fayda yaratacak çalışmaları hayata geçiren sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacak.


- Hopi, Web 3.0 dünyasına giriş yaptı


"7-Bites" isimli koleksiyonda yer alan tasarımların ismi sırasıyla Melodic Bite, Crypto Bite, Nature's Bite, Love Bite, Robotic Bite, Fashion Bite ve Happy Bite olarak açıklandı. Hopi, NFT mantığıyla hazırladığı 13 milyon dilimli dev doğum günü pastasından sonra hayata geçirdiği bu projeyle Web 3.0 dünyasına da giriş yapmış oldu.


Hopi, NFT koleksiyonuyla teknolojide kadın istihdamını destekleyecek.


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Hopi Ürün Yönetimi, Pazarlama ve CRM'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gül Sağır Aydın, şu ifadeleri kullandı:


"Hopi'nin 7'nci yaş günü kutlamaları için NFT mantığıyla hazırlanmış 13 milyon dilimli dev pastayla dijital sanat dünyası ile tanışmış olduk. Ardından, sanatın teknoloji ile uyumunun yarattığı heyecanı sürdürmeye karar verdik. Hopi'nin kapsayıcı, çeşitli, renkli, zengin ve bol katmanlı dünyasını anlatan bir koleksiyonla Tepki ve Highero ile bir araya geldik. Onlar da bu dünyadan aldıkları ilhamla her biri farklı bir temaya odaklanan ve 7 pasta diliminden oluşan '7-Bites' koleksiyonunu yarattı. Koleksiyonumuzun satışından elde edilecek geliri ise teknolojide kadın istihdamını artırma hedefiyle çalışmalarda bulunan sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacağız."


- "Hopi'nin deneyim evreni Blockchain, NFT ve Web 3.0 ile genişliyor"


Projenin yaratıcı ajansı, markanın doğum günü kampanyasını da yürüten YouthWorks Ajans Başkanı Serhat Gürcü ise "Hopi'nin yenilenme sürecinde artık deneyim evreni Blockchain ve dolayısıyla NFT, Web 3.0 gibi kavramlarla daha da genişliyor. Bu yenilikler marka için ne ifade ediyor biliyoruz ve buna göre projeler geliştiriyoruz. Hopi'nin doğum gününe özel hazırladığımız NFT projemiz, aldığı sonuçlarla doğru yolda olduğumuzu gösterdiği için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.


Grafiti sanatçısı Highero da şunları kaydetti:


"Bir şeyleri önce hayal edip sonra tuvalim olan duvarlara işlemeye alışkınım. Bu projede kendimizi bir anda tüm limitleri kaldırdığımız dijital dünyada bulduk. Özellikle çizdiklerimin hareketlendirildiğini görmek bambaşka bir histi. 7 dilim için farklı dünyadan esinlendik. Bu koleksiyon benim ilk NFT projem ve tüm süreci özenle yürüttük. Sokak sanatlarını dijital dünyaya entegre etmek çok zekice bir hamle oldu, tüm ekibe minnettarım."


Rap müzisyeni Tepki ise "Böyle bir projenin kreatif ekibinde olmak çok etkileyiciydi. Sokak sanatı yıllardır hayatımızda. Şimdi bunu hibrit bir yapıda ele almak ve dijital dünyadaki tecrübelerimizle harmanlamak ufkumu açtı. Böylece 7 ayrı dünya ve 7 ayrı hikayemiz oldu." ifadelerini kullandı.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English