Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinin köklü eğitim geleneği ve sektördeki gücü, Bandırma'da düzenlenecek olan "Fikret Days '26" reklamcılık zirvesinde bir kez daha kendini gösterecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ÜNİDES projeleri kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde (BANÜ) 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik, Selçuk İletişim mezunu sektör profesyonellerini genç iletişimcilerle buluşturuyor.
"Selçuk İletişim ekolünü Bandırma'ya getirdik"
BANÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşan Fikir ve Reklam Topluluğunun (FİKRET) organize ettiği zirvenin danışmanlığını yürüten ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde görev yapan Öğr. Gör. Dr. İsmail Arı, etkinliğe dair değerlendirmelerde bulundu.
Kendisi de bir Selçuk İletişim mezunu olan Arı, üniversitenin sektördeki güçlü ağına ve dayanışmasına dikkat çekerek "Sektörde çok önemli yerlere gelmiş, önemli projelere imza atan mezunlarımızla bağımızı hiç koparmadık. Bu zirve ile Selçuk İletişim ekolünü Bandırma'ya getirdik. Amacımız, sahip olduğumuz bu güçlü iletişim geleneğini ve vizyonunu yeni nesil iletişimcilere aktarmak." ifadelerini kullandı.

Zirveye Selçuk İletişim damgası
Türkiye'nin önde gelen marka ve reklam ajanslarında yönetici pozisyonunda bulunan Selçuk Üniversitesi mezunları, etkinlik boyunca bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Zirvede, Selçuk İletişim Mezunları Derneği Başkanı ve Uludağ Enerji Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce deneyimlerini gençlere aktaracak.
Zirve kadrosunda yer alan diğer Selçuk İletişim mezunu profesyoneller ise şu isimlerden oluşuyor:
Şekerbank Reklam Müdürü Emel Özşen, YRD İstanbul Marka Yöneticisi İrem Koca, SRV Studio Kreatif Direktörü Burhan Altınışık, PRA Strateji Direktörü Doğukan Gedik, PRA Kreatif Direktörü Yunus Emre Baypınar ve Marker Groupe Dijital Pazarlama Direktörü Damla Aydın Altundemir.
Bandırma'nın en kapsamlı reklamcılık ve iletişim etkinliklerinden biri olan Fikret Days '26, 29-30 Nisan tarihlerinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.