DOLAR : 42,92₺
EURO : 50,21₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.073,39₺
ÇEYREK : 9.979,61₺
CUMHURİYET : 39.597,49₺
Güncel

Polis, yaralı köpeğin üstünü kendi montuyla örttü

Eklenme: 21.12.2025 - 21:57

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, yolda yaralı halde bulunan köpeğe polis ekibi yardım etti. Bir polis, üşümemesi için montuyla köpeğin üzerini örttü.

Polis, yaralı köpeğin üstünü kendi montuyla örttü
Reklam alanı

Deniz Mahallesi’nde akşam saatlerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, yol üzerinde hareketsiz halde yatan yaralı köpeği fark etti. Ekipler, olası bir kazanın önüne geçmek amacıyla çevrede güvenlik önlemi alırken, durumu Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirdi. Yaralı köpeğin üşümemesi için bir polis memuru montunu üzerine örttü. Polis ve belediye görevlileri gelinceye kadan köpeğin başında bekledi.

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edilen köpek, tedavi edilmek üzere hayvan barınağına götürüldü. Polis ekiplerinin duyarlı davranışı, çevredeki vatandaşların takdirini topladı.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap