Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Öğrencilere müjde! Başkan Altay duyurdu: 13 bin 400 öğrencinin hesabına 6 milyon TL yatırıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, 13 bin 400 öğrencinin hesabına mayıs ayı eğitim desteğinin yatırıldığını duyurdu.

Öğrencilere müjde! Başkan Altay duyurdu: 13 bin 400 öğrencinin hesabına 6 milyon TL yatırıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik eğitim desteği devam ediyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "13.400 ögrencimizin hesaplarına Mayıs ayı egitim desteği olarak 6.584.272 TL yükledik. Güle güle harcasınlar, bereketli olsun."


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 3
  • 11
  • 5
  • 1
  • 5
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (5)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • AD
    ali demir
    256 gün önce

    chp zihniyeti ögrenci burslarını yasaklattı ama belediyeler yinede vermeye çalışıyor.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • BY
    BEHCET YİLMAZ
    256 gün önce

    CHP ZİHNİYETİ İLE NE İLGİSİ VAR HAYRET YANİ SENİN RAHATİN İYİ HERHALDE BOS İSLERLE UGRASMA AKİLLİ OL

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • M
    Mustafa
    256 gün önce

    Suriyeli öğrencilere yatırılıyor Türkler heveslenmesin

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • R
    Rümeysa
    257 gün önce

    Hangi hesaba yattı herhangi bir başvuru yapıldı mı?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • MA
    Mehmet ALİ EROL
    257 gün önce

    Dualarla mamukyana ev açan zihniyetin zoruna gidebilir Sayın Başkanım

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (6)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”