DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek tutuklandı

Eklenme: 20.08.2025 - 18:38 Güncelleme: 20.08.2025 - 19:06

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek tutuklandı
Reklam alanı

CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sürüyor.

İstanbul'da başlayan operasyonlar, CHP'li belediyelerin yönettiği birçok ile kadar uzandı. Bu kapsamda da Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Son olarak hakkında yakalama kararı bulunan Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, 50 gün sonra Avusturya'nın başkenti Viyana'dan bindiği uçakla dün Antalya'ya gelmişti. KOM Şube ekipleri tarafından Antalya Havalimanı'nda gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

TUTUKLANDI
Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Gökhan Böcek, bugün adliyeye sevk edilen Gökhan Böcek tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

GELİNİ TUTUKLANMIŞTI
Gökhan Böcek ile birlikte yurt dışında olan eşi Zuhal Böcek geçtiğimiz günlerde Antalya’ya dönerek gözaltına alınmıştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde (KOM) ifadesine başvuruldu.

Dört günlük sorgu sürecinin ardından savcılığa sevk edilen Böcek’le birlikte, soruşturmada adı geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkan vekili Metin A.’nın yeğeni Hakan A. ve kuyumcu Kemal A. da adliyeye çıkarılmıştı.
Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Zuhal Böcek, mal varlığını aklama suçlaması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 2
😡 2
👎 1
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 9 tepki

Yorum Yap