AK Parti Meram Gençlik Kolları, sınav döneminde ders çalışan üniversite öğrencilerine Millet Bahçesi Kütüphanesi’nde çorba ikramında bulunarak moral verdi. İlçe ve belediye başkanlarının da katıldığı etkinlikte gençlerle sohbet edilip dayanışma mesajı verildi.
Sınav döneminde derslerine odaklanan üniversite öğrencileri, AK Parti Meram Gençlik Kolları’nın düzenlediği anlamlı bir etkinlikle Millet Bahçesi Kütüphanesi’nde sıcak bir destekle buluştu. Kütüphanede ders çalışan gençlere çorba ikramında bulunularak hem gönüller ısıtıldı hem de dayanışmanın güzel bir örneği sergilendi.
Gerçekleştirilen programa AK Parti Meram İlçe Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş de katıldı. Başkanlar, gençlerle sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi.
Gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Munlafalıoğlu, “Bir kase çorba bazen sadece bir ikram değil; hatırlandığını hissettiren bir gönül dokunuşudur” ifadelerini kullandı. Başkan Kavuş ise gençliğe yapılan her yatırımın geleceğe atılan en sağlam adım olduğunu belirtti.
AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Çimen, bu gönül buluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlere yönelik desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.