DOLAR : 43,80₺
EURO : 52,01₺
STERLİN : 59,86₺
GRAM : 7.388,56₺
ÇEYREK : 12.241,98₺
CUMHURİYET : 48.297,24₺
Güncel

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörsüz Türkiye kritik bir eşik

Eklenme: 14.02.2026 - 17:17 Güncelleme: 14.02.2026 - 17:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Suriye’de yaşanan son gelişmeler, Türkiye’nin milli huzur ve güvenliği, 'terörsüz Türkiye' hedefi ve bölgesel istikrarın tesisi açısından kritik bir eşik teşkil etmektedir." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörsüz Türkiye kritik bir eşik
Reklam alanı

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde: "Muradımız milli birliğimizi güçlendirmektir. Türkiye’nin ve Türk milletinin ayağındaki tüm prangaları söküp atmaktır. Bin yıllık kardeşliğimizden aldığımız ilhamla bu topraklarda barış ve huzuru baki kılmaktır. Türkiye’yi tehdit eden gelişmelere karşı daha güçlü mukabele edebilmek, hep birlikte Türkiye olabilmektir. Terörsüz Türkiye derken kastettiğimiz budur."


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap