DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Meram’da Abdülhamid Han Ferman Sergisi tarih severlerle buluşuyor

Eklenme: 08.02.2022 - 12:30

Meram Belediyesi, Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Vatan ve Millet Aşkına Bir Ömür’’ Abdülhamid Han Ferman Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. Sergi, 10 Şubat tarihinde Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde tarih severlerle buluşacak.

Meram’da Abdülhamid Han Ferman Sergisi tarih severlerle buluşuyor
Reklam alanı
Meram Belediyesi, fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, ‘’Vatan ve Millet Aşkına Bir Ömür’’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan Abdülhamid Han Ferman Sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Koleksiyoner Fethi Büyükbalta tarafından muhafaza edilen fermanların yer alacağı sergi 10 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Tarih severler sergide tarihe ışık tutan birbirinden değerli Hükm-ü Şerif ve belgeleri inceleme imkanı bulacak.

"ECDADIMIZI BUGÜNDAN YARINLARA ANLATMALIYIZ"
Ecdadımızın bugünden yarınlara daha iyi anlatılması gerektiğini vurgulayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘’Abdülhamid Han 34 yaşında padişah olarak bu ülkenin en önemli, en kritik döneminde hizmet etmiş çok önemli bir şahsiyettir. O açıdan tarihe olan ilgi ve alakanın artırılması ve geçmişimizi daha yakından tanıma fırsatını elde edeceğimiz anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacağız.Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı sergiyi görmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 3
😊 3
😡 4
👎 4
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 18 tepki

Yorumlar

  • MehmetAli Erol 1404 gün önce

    Yunnan blrakmalarl klzlyor dalga geciyor belliki

Yorum Yap