Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meksika’da Yıldız Pul- Vaden rüzgarı esti

Konya’nın en büyük otomotiv yedek parça üreticilerinden Yıldız Pul (Vaden) Meksika’daki sektör fuarına katıldı. Ağır vasıtalar için üretilen parçalar, fuar alanında sergilendi. Dünyanın 4 bir tarafından gelen ziyaretçiler Vaden’in ürettiği kompresör ve diğer ağır vasıta aksamlarını ilgiyle inceledi.

Meksika’da Yıldız Pul- Vaden rüzgarı esti
Fuarda misafirleri ile ilgilenen Yıldız Pul-Vaden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Acar, yeni nesil ürünlerinin her zamanki gibi yine büyük beğeni topladığını dile getirdi. 
Sedat Acar, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “1250 çalışan, 120 bin metrekare üretim alanımız, 100 ün üzerinde ülkeye ihracat ile Konyamız ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de sektörümüz açısından önemli bir fuardayız. Meksika’da müşterilerimizi ağırlıyoruz. Yeni müşteri bağlantılarımız oldu. Ürünlerimiz kalitesini ispatlamış durumda zaten. Vaden markası bugün 100 ülkede kullanılıyor. Ülke ve şehir ihracatına katkı için fuarları da bu noktada önemsiyoruz. 100 milyon dolar ihracat hedefini kısa vadede firma olarak yakalayacağız. Yatırımlarımızla büyümeye, üretmeye ve ihraç etmeye devam edeceğiz” dedi. Sedat Acar, stantlarını ziyaret eden tüm müşterilerine teşekkür etti.
YILDIZ PUL HAKKINDA 
Yıldız Pul Konya’ da 1968 yılında Merhum İsmail ACAR tarafından Yıldız Enjektör ve Rekor Pulları adı ile kurulmuş ve günümüzde dünya devleri ile çalışacak tecrübe, bilgi ve teknolojik güce ulaşmıştır. Pul ve conta üretimi ile başlayan serüven bugüne geldiğimizde ticari araçların birçok parçasını üretebilir hale gelmiş ve her geçen yılda yeni ürünleri ve ürün gruplarını üretim portföyüne dahil ederek devam etmektedir. Yıldız Pul Otomotiv bugün 120.000 metrekare alana yayılmış modern tesisi, yüzlerce çalışanı, geniş ve teknolojik makine parkuru ile farklı lokasyonlarda üretim yapmakta ve otomotiv sanayisinin ihtiyacı olan ürünleri üretmektedir. Yıldız Pul tasarım ve Ar & Ge bölümünden başlayıp üretilen tüm ürünlerin proseslerini kendi bünyesinde bulundurarak kalitede istikrar sağlayan bir marka haline gelmiştir. Yıldız Pul, kurmuş olduğu kalite yönetim sistemi ile otomotiv sektöründe önemli bir rolü olan IATF 16949:2016 ve ISO 9001:2015 Kalite belgelerine sahiptir. Firma ürünlerini 2007 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satış ve dağıtım amacıyla VADEN ORIGINAL markasını oluşturmuştur. 2018 yılından itibaren ilk 1000 ihracatçı firma arasında ve üretimden satışlarda ilk 1000 üretici firma arasında yer almıştır. Firmanın hedefi ise sektöründe öncü bir firma olmak ve VADEN ORIGINAL markası ile OEM ‘e ürün tedarik etmektir. 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English