DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'ya yerleşen Brezilyalı Silva, hastane duvarını renklendirdi

Eklenme: 21.12.2022 - 14:05 Güncelleme: 21.12.2022 - 14:11

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan Brezilyalı Luiz Henrique Souza Da Silva'nın, hastane duvarına yaptığı grafiti çalışması beğeni topladı.

Konya'ya yerleşen Brezilyalı Silva, hastane duvarını renklendirdi
Reklam alanı
Silva, 8 yıl önce Esra Erol ile evlenip Seydişehir ilçesine yerleşti. 15 yaşında Brezilya'da öğrendiği grafiti sanatını ilçedeki bazı binalara yapmaya başladı.

Silva'nın Seydişehir Devlet Hastanesinin bahçe duvarına yaptığı koranavirüsle (Kovid-19) ilgili sosyal mesaj veren grafiti çalışması Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile vatandaşların dikkatini çekti.

Tutal ile Devlet Hastanesi Başheki Havva Turaç Cingöz yaptığı grafiti çalışması dolayısıyla Silva'ya teşekkür belgesi takdim etti.
Silva'nın hastanenin duvarına yaptığı grafiti çalışmasının çok anlamlı olduğunu dile getiren Tutal, "Brezilyalı Silva kardeşimiz tarih öğretmenliğinin yanında grafiti sanatıyla ilgileniyor.

Hastanemizin duvarına da çok özel bir çalışma yaptı, biz de çok beğendik. Silva, yaz aylarında Seydişehir'de grafiti çalışmalarına devam edecek." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 7
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 11 tepki

Yorum Yap