Konya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin katılımıyla anlamlı bir program düzenlendi.
Programa Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya milletvekilleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Konya protokolü katıldı.

Programda şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla yakından ilgilenen protokol üyeleri, vatan uğruna gösterilen fedakârlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.

Şehitlere Allah’tan rahmet dilenirken, gazilere ve ailelerine vatan uğruna verdikleri emek ve fedakârlıklar için teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.