DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'nın Sarayönü ve Yunak ilçelerinde "kar ve yağmur" duası edildi

Eklenme: 25.01.2023 - 17:39

Türkiye'nin hububat üretim merkezi Konya'da, yağmur ve kar duası yapıldı.

Konya'nın Sarayönü ve Yunak ilçelerinde "kar ve yağmur" duası edildi
Reklam alanı
Konya Ovası'nın tarım ve hayvancılığın yoğun yapıldığı ilçelerinden Sarayönü'nün Gözlü Mahallesi'nde vatandaşlar, merkez camisinde bir araya geldi.

Ardından Sarayönü Müftüsü Alattin Alğan eşliğinde yaklaşık 3 bin kişi, yeni yılın kazasız, belasız, afetsiz geçmesi, kar ve yağmur yağması için dua etti.

Program, katılımcılara yemek ikramıyla son buldu

Yunak


Yunak'ta ise Karataş Mahallesi'nde toplananlar, İlçe Müftüsü Sadık Aydoğan eşliğinde yağmur ve kar duasında bulundu.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda, hayırsever vatandaşlar tarafından yemek ikram edildi.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Allah'tan umutlarını hiçbir zaman kesmediklerini belirterek, "Bizi yaradan Allah'ımıza el açtık, dua ederek yalvarıyoruz. Allah'tan afetsiz ve bol bir yağmur ile kar bekliyoruz. Ürünlerimiz suya hasret kaldı." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 0
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap