DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'nın en uzun tartan pisti!

Eklenme: 21.06.2017 - 10:27

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tüm hemşehrilerini Konya'nın en büyük tartan pistinde spora davet etti.

Konya'nın en uzun tartan pisti!
Reklam alanı
Karatay Belediyesi Adalet Parkı'nda Konya'nın en uzun tartan pistini yaptı.

Adalet Parkı'nın açık havada spor yapmak isteyenlerin yeni adresi olacağını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ın kalbinde yürümek isteyenler için Adalet Parkımızın içerisinde tartan pist oluşturduk. Parkımızda koşu ve yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımız için her şey düşünüldü. Parkımızda bol aktivite seçeneği mevcut. Hemşehrilerimiz için voleybol ve basketbol sahaları, çocuklarımız için çocuk oyun gruplarımız var. Kaliteli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımız Adalet Parkı'nda bulunan seçeneklerle her rengin içinden geçecek" dedi.
 
Başkan Hançerli, Konyalıları Adalet Parkı'na davet etti

Tartan pistle ilgili bilgi veren Başkan Hançerli, "Tartan zeminin avantajı güvenli olmasıdır. Yani spor yaparken herhangi bir aksaklıkta yere düşülürse, herhangi bir kırılma ve zedelenmeye karşı sizi sert zeminden korur. Her yatırımımız da olduğu gibi pistimizi yaparken de önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatlığıydı" ifadelerini kullandı. Adalet Parkı'nda oluşturulan tartan pistin 1100 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde olduğunu dile getiren Başkan Hançerli: "Hemşehrilerimiz tartan pistimizde spor yaparken estetik görüntüsü ve pistin yumuşaklığıyla kendilerini farklı bir atmosferde hissedecekler" diye konuştu. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak Konya'ya dev yatırımlar kazandırdıklarını kaydederek Ramazan'da iftar saatlerinde parkların dolup taştığını dile getirdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; "Sporun keyfini çıkarmak isteyen tüm Konyalı hemşehrilerimi Karatay'a ve bu parkın güzelliklerine davet ediyorum" dedi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 1
😊 0
😡 1
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • Hamza Sert 3097 gün önce

    Çok güzel ve gerekli bir hizmet olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler

  • Cevat özkaya 3097 gün önce

    Karatay belediye başkanımızı tebrik ediyorum.çok güzel olmuş.halka hizmet hakka hizmettir.Nene hatun parkının da tartan pist yapılması müracatı olmasına rağmen hiç ilgilenilmiyor.sayin başkandan ricamız bir an önce bu hususa bir el atmasıdır.burası koşu ve yürüyüş olarak çok faal bir yerdir.inşallah bu sesimizi duyarlar.saygılarımla.

  • Haskonyali 3097 gün önce

    Super olmus tavsiye ederim.acik alanda spor yapilabilecek guzel bir alan

  • Vatandaş 3097 gün önce

    Karatay Belediyesini tebrik ederim. Bu pisti geçen hafta arkadaşlarla deneme fırsatımız oldu. Selçuklu İlçesi Nenehatun parkından geldik koşmaya, zemin gayet düzgün vede yumuşak. Bu civarda oturanlar bu olanağı değerlendirmesini tavsiye ederim. İnşaallah bizim parkımıza da yapılır.

  • Musa 3097 gün önce

    (Karatay Meram)×BSB < Selcuklu B.formül basit

Yorum Yap