Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Emniyeti "Son Zaferin Mektupları" projesiyle gençleri tarihle buluşturdu

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, geleceklerini öğretip vatan sevgisi, birlik ve beraberlik duygusu aşılamak için lise öğrencilerine yönelik “Son Zaferin Mektupları” projesi kapsamında mektup yarışması düzenlenerek ilk 10 öğrenciye hediyeler verildi. Ayrıca yarışmaya katılım sağlayan Konya İl genelinde öğrenim gören 78 Lise öğrencisi Afyonkarahisar-Dumlupınar gezisine katılarak tarihlerini görerek öğrendi.

Konya Emniyeti “Son Zaferin Mektupları“ projesiyle gençleri tarihle buluşturdu
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme Ve Önleme Faaliyetleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik “Son Zaferin Mektupları” projesi çerçevesince Konya İl genelinde lise öğrencilerine yönelik mektup yarışması düzenledi.
Geleceğimizin teminatı olan gençlere, geçmişte yaşanan mücadeleleri ve ecdadımızın kahramanlıkları anlatılarak geçmiş ve yakın tarihimizi belleklerine yerleştirmek, vatan savunmasının müdafaasını Anadolu insanının birlikte yaptığını, bu doğrultuda vatan sevgisi ve birlik-beraberlik duygusunun öğretilerek aşılanması amaçlandı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce “Son Zaferin Mektupları” projesi kapsamında yapılan yarışmada İl Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından belirlenen dereceye giren 10 eser sahibi öğrenciye Laptop, Bisiklet, Tablet, Hediye Çekleri verildi.
Mektup yarışmasında mektup gönderen ve katılım sağlayan, Konya İl genelinde öğrenim gören 78 Lise öğrencisi ve 19 görevli ile 25-27 ağustos tarihlerinde 1 gece konaklamalı Afyonkarahisar-Dumlupınar gezisi düzenlendi ve 2 otobüs halinde 25 Ağustos gecesi büyük Taarruz un 100.yılı sebebiyle Zafer Yolu yürüyüşüne katılım sağlandı. 26 Ağustos günü Afyonkarahisar Kalesi ve tarihi yerler, 27 Ağustos Dumlupınar şehitlikleri ve tarihi yerler gezilerek öğrenciler, geçmişte yaşanan mücadeleler ve ecdadımızın kahramanlıkları hakkında bilgilendirildi.
Gezi sonunda yapılan projeden memnun olduklarını belirten lise öğrencileri, geçmişte yaşanan büyük mücadelelerin olduğu yerleri görerek milli ve manevi duyguları daha iyi öğrendiklerini ve bu projeye katılımlarından dolayı duydukları memnuniyetlerini belirtti.
Ayrıca bu tür projelerin devamının da yapılmasını isteyen öğrenciler Konya Emniyet Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğüne de teşekkür etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 3
  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English