Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ocak ayında düzenlenen 48 operasyonda binlerce uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 58 şüpheliden 8’i tutuklandı.
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 48 operasyon icra edildi.
Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda;25 bin 651 adet sentetik ecza hapı,561 gram bonzai,2 bin 783 gram kubar esrar,14 adet captagon,3 gram kenevir tohumu,16 gram metamfetamin ile
5 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.
8 KİŞİ TUTUKLANDI
Operasyonlar kapsamında yakalanan 58 şüpheli şahıstan, 50’si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 8 şüpheli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumlarına sevk edildi.
Konya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere suç ve suçlulara yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.(Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Kaynak hiç bir zaman ortaya çıkmaz.Altta alıp satanlar tutuklanır defterler kapanır.
KONYA da meyhaneler kapanınca uyuşturucu satanlar kullananlar çoğalmıştır.bunun tek nedeni meyhaneleri içki haram diyenlerdir.şimdi i gizli içki uyuşturucu çıkmıştır.gençliğe yazık oluyor.
çok geç kalındı ocaklar södükten sonra hala sönüyür
dolmuşçular ve taksicilerden de saç ve kan örneği alınıp tahlil yapılsın . bunların hepsinin uyuşturucu testi pozitif çıkar. bunlara el atılırsa kaynak ta taşıyıcıda bitecektir.
Yorum Yap
FETÖ elebaşı Gülen'in avukatının Epstein'i de temsil ettiği ortaya çıktı
Malatya'da depremin 3. yıl dönümünde eğitime 1 gün ara
Çağdaş Atan'dan Aykut Kocaman'ın sözleriyle veda
Konyaspor'da vedanın bedeli belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi’ye Togg hediyesi
Lübnan, İsrail'i BMGK'ye şikayete hazırlanıyor
ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran'la müzakerelerin yeri konusunda "çalışmaların halen sürdüğünü" söyledi
Av tüfeğiyle kazara kendini vuran veteriner, hayatını kaybetti
Rusya: Batı’dan Ukrayna’ya gönderilecek birlikler meşru askeri hedef olacak
Konyaspor ayrılığı resmen duyurdu
Hatay'da depremin üçüncü yılı nedeniyle 6 Şubat'ta eğitime ara verilecek
Mükremin Gezgin tutuklandı
Haber Ara