Konya İl Jandarma Komutanlığı’nın suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürüttüğü denetimlerde, 2 milyondan fazla sorgulama yapıldı. Yapılan sorgulamalarda 373 aranan şahıs ile 206 araç yakalandı.
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında denetimler devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 869 bin 21 şahıs ile 2 milyon 879 bin 52 araç sorgulandı.
Sorgulamalar sonucunda, 0-5 yıl süreli hapis cezasıyla aranan 230 şahıs, 5-10 yıl süreli hapis cezasıyla aranan 17 şahıs ve 10-20 yıl süreli hapis cezasıyla aranan 7 şahıs olmak üzere toplam 254 hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Ayrıca, ifadeye yönelik aranan 119 şahısla birlikte toplamda 373 şahıs ile 206 araç ele geçirildi. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.