Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da kazada şehit olan 2 asker memleketlerine uğurlandı

Konya'da sivil askeri aracın TIR’a arkadan çarpması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ve er Halil Seltan törenle memleketlerine uğurlandı.

Konya’da kazada şehit olan 2 asker memleketlerine uğurlandı
Konya-Adana kara yolunun 15. kilometresinde seyir halinde olan askeri araç, yoğun sis nedeniyle 42 ABZ 753 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Kazada, Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile er Halil Seltan şehit oldu. Sürücü olduğu öğrenilen er Mustafa Çiftçi ile er Muhammet Can Öklü ise yaralandı.

Şehit 2 asker memleketlerine uğurlandı

Şehit Harun Uğur'un (29) Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde yaşayan babası Metin ile annesi Sebahat Uğur'a şehadet haberini, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen verdi. Konya’da düzenlenen askeri törenin ardından Astsubay Harun Uğur memleketi Malatya’ya uğurlandı.
Hatay Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ve askeri yetkililer, 21 yaşındaki şehidin Ocaklı Mahallesi'ndeki babaevinde, baba Mehmet ve anne Nazlı Seltan'a şehadet haberini verdi. Bekar ve 6 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin cenazesi Dörtyol ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.




Şehit Piyade Er Halil Seltan babaevine götürüldü

Hava yoluyla kente getirilen 21 yaşındaki şehit Seltan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, helallik için önce Ocaklı Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Daha sonra aynı mahalledeki Velioğlu Mezarlığı'na götürülen Seltan'ın naaşı, burada İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafındın kıldırılan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şehidin babası Mehmet ve annesi Nazlı Seltan, cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

Bekar ve 6 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin üç ay sonra terhis belgesi alacağı belirtildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay milletvekilleri Sabahat Özgürsoy ve Hacı Bayram Türkoğlu, kaymakam ve belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur babaevine götürüldü

Şehit Harun Uğur'un (29) cenazesi, Konya'daki işlemlerinin ardından hava yoluyla Malatya'ya getirildi.

Şehir mezarlığına götürülen şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında katafalka konuldu.

Bu sırada şehidin eşi Beşire, babası Metin, annesi Sebahat Uğur ve yakınları gözyaşı döktü.

Cenazeye katılanlar tekbir getirerek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı cenaze aracı ile götürüldüğü Battalgazi ilçesi Göller Mahallesi'nde toprağa verildi.

Şehidin eşinin 1 aylık hamile olduğu belirtilirken, törene, şehit ailesi ve yakınları ile Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Çolak'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 18
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • BI
    Boş islerprofesyollesme
    1 yıl önce

    Askeriye de profesyoneller şoför seçilmeli.Erlerden şoför seçilmemeli. Allah(cc)im rahmet eylesin.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English